Életmód

Budapest tengerpartján ingyen csobbanhatnak a gyerekek

Facebook / Lupa tó Official
Facebook / Lupa tó Official
Bár a Lupán árat emeltek, a családosokra is gondoltak.

Miközben a strandfürdők egyre drágábbak Magyarországon, a Lupa Beach idén a családosoknak kedvez.

A Lupa már május 28-án nagyot robbantott, akkor ingyenesen látogatható Gyereknappal várták a vendégeket. Igaz, hogy idén a jelentősen dráguló költségek miatt a Lupán is árat emeltek, azonban ennek átlagos mértéke még az inflációt sem érte el. A legnagyobb meglepetéssel a gyermekkel érkező családoknak szolgáltak 2023-ban.

A Lupa-tó partján a 12 év alattiak ingyen strandolhatnak, és továbbra is ifjúsági kedvezmény jár a 12-18 éves korosztálynak.

A látogatókat továbbra is mediterrán hangulat, pálmafás, homokos part és kristálytiszta víz várja a Lupa strandon. A tavalyi év szélsőséges időjárása kedvezett a hínár elburjánzásának, idén azonban, a szezonnyitás előtt sikerült a hínárhelyzetet megnyugtatóan megoldani, így továbbra is csalogató a türkizkék víz, aminek minőségét folyamatosan ellenőriztetik.

A 12-18 év közötti fiatalok olcsóbb, ifjúsági jegyet” válthatnak, a 60 éven felüliek valamint Budakalász és Szentendre helyi lakcímkártyával bíró lakói féláron strandolhatnak. Aki pedig a munka után vágyik egy kikapcsoló csobbanásra, az 16 órától már 30%-os engedménnyel válthat „sunset” jegyet magának.

Kapcsolódó
Mindössze 1430 forint a felnőtt belépő ebbe a hazai termálfürdőbe
A gyerekek 850 forintért élvezhetik a strandot.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik