Életmód

Balatoni vasútállomáson található az ország legkisebb bisztrója

Facebook / Csopaki Resti by Laurel
Facebook / Csopaki Resti by Laurel

Elképesztő gasztronómia újítás történt egy Balaton melletti városkában: megnyitották az ország legapróbb bisztróját Csopakon, írja a promotions.hu.

A Laurel, amely 2019 óta Budapest egyik Michelin kalauz által ajánlott étterme, rengeteg fantáziát látott a településen, hiszen remek és friss alapanyagok vannak helyben, rengeteg látogató célozza meg a várost és nem mellesleg gyönyörű kilátással rendelkező helyeket lehet itt megcsípni, ha étteremnyitásra adja az ember a fejét.

Mede Ádám és Karácsony Bence azonban gondoltak egy merészet és fantasztikus konyhájuknak egy igen szokatlan helyet találtak: a csopaki vasútállomáson rendezkedtek be. Így lett a Csopaki Resti Magyarország legkisebb bisztrója.

Facebook / Csopaki Resti by Laurel

A cikkben felhívják a figyelmeztetnek, a helyszínválasztás ne tévesszen meg senkit: ide is ugyanazzal a megszokott minőséggel és eleganciával érkeznek, amelyet a budapesti nagytesóban már megszokhatott a szerencsés közönség.

6 fogásos degusztációs menü kínálnak, melyhez kérhető borpárosítás. Az étterem 10 férőhelyes, foglalni mindenképpen ajánlott. Kedd és szerda kivételével minden nap nyitva vannak, az előre összeállított menüjüket 13 és 19 órakor szolgálják fel.

Kapcsolódó
Balatoni az ország első ötcsillagos minősítésű strandja
Országszerte zajlik a szabadvízi strandok minősítése és a Vízparti strandok védjegy odaítélése.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik