Életmód

Ezen a partiumi strandon nem fürödhet bárki

facebook/Hegyközszentmiklósi Gyógy- és Strandfürdő
facebook/Hegyközszentmiklósi Gyógy- és Strandfürdő
Aki nem tud viselkedni, annak nincs helye a fürdőben.

Kedves civilizált vendégeink! Ez a bejegyzés egy tájékoztatás, amelyet főként a rendetlenkedő vendégeink végett hoztunk létre, olvasható a Hegyközszentmiklósi Gyógy- és Strandfürdő Facebook oldalán.

Sajnos egyeseknek kimaradt az otthoni hét év, vagy régen volt és elfelejtették, ezért két új információs táblán (is) hívjuk fel két nyelven – magyarul és románul – a figyelmüket

– írták a bejegyzésben.

Hegyközszentmiklósi Gyógy- és Strandfürdő

Fenntartjuk a jogot, hogy megválogassuk vendégeinket.

Kérjük és figyelmeztetjük őket olyan dolgokra, amelyek egy normális embernek természetesek: medencébe lépés előtt zuhanyozzanak, ne étkezzenek és dohányozzanak a medence körül, ne ugráljanak a vízbe, mintha csak ők lennének ott

– fűzték hozzá.

Engedetlen vendégek esetében bátran lehet a személyzet segítségét kérni, mert mint közölték:

A medence a pihenés, a kikapcsolódás és a felüdülés helyszíne, nem őrjöngésre szolgál.

Hegyközszentmiklósi Gyógy- és Strandfürdő

Hegyközszentmiklós (Sânnicolau de Munte) település Romániában, a Partiumban, Bihar megyében.

A hegyközszentmiklósi termálstrandot 1971. május 1-jén adták át. A fürdőt a helybeli termelőszövetkezeti tagok saját kezűleg építették. A rendszerváltást követően a termelőszövetkezetet felszámoló bizottság úgy döntött, hogy a strand a helyi református egyházközség tulajdonába kerüljön. A fürdőt 1991 óta az egyházközség üzemelteti.
Gyógyvizük alkalmas krónikus, reumatikus ízületi gyulladások. ízületen kívüli gyulladások, poszttraumás sérülések és mozgásszervi megbetegedések kezelésére.
Kapcsolódó
Ezek lettek a Balaton legjobb strandjai 2023-ban
A Balatoni Helyi Önkormányzatok Szövetsége 2023-ban huszadik alkalommal rendezte meg a hagyományos Kék Hullám Zászló strandminősítését, idén hat fődíjat osztottak ki.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik