Életmód

George Clooney eladja ikonikus villáját a Comói-tónál

Getty Images
Getty Images

Búcsút inthet Olaszországnak George Clooney, miután a Page Six információi szerint a sztárszínész eladja legendás villáját a Comói-tó partjainál.

A lap informátora szerint a házért 100 millió eurót, átszámítva 39 milliárd forintot kér Clooney, ami jóval több, mint amennyiért annak idején megvásárolta.

Egyes beszámolók alapján a színész 2002-ben hétmillió dollárt, más újságok szerint tízmillió dollárt fizetett a Villa Oleandra névre hallgató ingatlanért. Bármelyik is az igazság, a profit jelentős. A villa egyébként nagyon komoly felújításon esett át, miután Clooney megvette azt.

Getty Images

Korábban már többször is pletykáltak arról, hogy a kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész meg akar válni a nyaralójától. Először 2010-ben a paparazzi miatt vette fontolóra az ingatlan eladását, 2015-ben pedig újra előkerült ez a téma, mert állandóan fotózták őt a helyszínen feleségével, Amallal. Akkor Roberto Pozzi, Laglio polgármestere úgy döntött, ha bárki megközelíti a villát, 500 eurós bírságra számíthat.

A villában egyébként mostanáig olyan hírességek fordultak meg mások mellett, mint Brad Pitt (aki állítólag itt is házasodott meg 2006-ban Angelina Jolie-val), Matt Damon, Barack és Michelle Obama vagy Harry herceg. 

Az informátor arra vonatkozóan nem tudott mondani konkrétumot, hogy Clooney és a családja Olaszországon belül tervez-e továbbállni, de Amal állítólag Provence-ben érzi jobban magát. A párnak egyébként Angliában, Los Angelesben és New Yorkban is van ingatlana, tehát maradt választási lehetőségük.

Kapcsolódó
Kreativitásért cserébe adnak ingyen nyaralást
Ingyen nyaralást ajánlanak a szicíliai festői kisvárosban, cserébe csak alkotni kell.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik