Életmód

Újranyit az ország második leghosszabb erdei bobpályája

Mecsekerdő
Mecsekerdő
A tavasz közeledtével újra élettel telik meg a Mecsek legkalandosabb tere, idén március 29-én nyit a Mecsextrém Park. A Mecsekerdő Zrt. gondozásában működő, a régió egyetlen, erdei kalandparkja ismét várja a kalandvágyókat, akik készen állnak arra, hogy kipróbálják magukat a park változatos játékkínálatában.

Az egész napos kikapcsolódást kínáló Mecsextrém Park az országban egyedülálló módon korlátlan játékhasználatot biztosít látogatóinak. A különleges alpesi kötélpark, amely 3 éves kortól a nyugdíjas korosztályig mindenki számára kihívást és szórakozást ígér, a mesés erdei környezeten átvezető pálya-rendszerével igazi családi élményt nyújt. A MEX szakképzett munkatársai minden látogatónak személyre szabott oktatást biztosítanak, ezzel garantálva a biztonságos szórakozást.

A park büszkesége, az ország második leghosszabb erdei bob pályája, 1050 méter hosszan kínál adrenalindús száguldást hegyoldalakon és völgyeken át.

Mecsekerdő

Emellett számos további attrakció, mint az X jump-gumiköteles ugráló, a rodeó bika, a 3D karika, a hófánk csúszdapályák, a mászófal és a lőszimulátor teszi felejthetetlenné a látogatást. A legkisebbekre gondolva a park mozgásfejlesztő játszótéri elemek-kel és egy kétszintes, beltéri játszóházzal várja a gyerekeket. Az örökmozgó, vakmerő iskolásoknak a nyári időszakban, heti turnusokban kalandtáborokkal készülnek, ahol az extrém élményprogramok mellett a közösségbe tartozás élményét is megtapasztalhatják a 6-14 éves gyerekek.

A Mecsextrém Park idén sem feledkezik meg a nagy sikerrel zajló esti kalandokról. Kéthetente megvilágított bobpályával kínál egyedülálló éjszakai élményt, ahol a reflektorok fényében különleges erdei bobozásban lesz része az adrenalin szerelmeseinek.

A park emellett tavasszal és ősszel tematikus hétvégéket szervez, ahol egyedülálló programokkal vár minden korosztályt. Az aktuális eseményekről a mecsextrem.hu és a park Facebook-oldala nyújt tájékoztatást.

Kapcsolódó
Őrzik a húsvéti hagyományokat a Mecsek történelmi falujában
Mozgalmasnak ígérkezik a nagyhét Zengővárkonyban.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik