Kertünk-Portánk

Legyen a feltöltődés szigete a balkon, mutatunk 25 lehengerlő ötletet

Teraszunk alakításakor bármilyen stílusban gondolkodunk, biztosak lehetünk abban, hogy minden területen akadnak nagyszerű megoldások.

Sokak otthonában a balkon, erkély még mindig mostohagyerek kategória. Pedig, ha belegondolunk, akkor valódi oázist varázsolhatunk belőle, hiszen így a minőségi kikapcsolódás helyszíne lehet. Tény, hogy az erkély stílusos kialakítására kevés figyelmet fordítunk, de ha egyszer úgy döntünk, és rászánjuk magunkat a tökéltes átalakításra , akkor élvezni fogunk minden ott töltött percet.

Ma már sok ötletet és leírást találhatunk ebben a témában, ami valódi inspirációt jelenthet ahhoz, hogy elkezdjük. Először döntsük el, hogy milyen stílus, életérzés áll legközelebb hozzánk, esetleg a lakás többi részéhez, hiszen éppúgy kedves lehet egy klasszikus stílusban kialakított balkon, mint egy rusztikus vagy modern, esetleg mediterrán. Egy fontos szempontot vegyünk figyelembe, hogy egyszerű, mégis kedvesen dekoratív legyen. Ne legyen túlzsúfolt, és a virágoknak, akár egyszerű pozsgásoknak  mindig legyen helye. ha olyan szerencsések vagyunk, hogy nagy erkéllyel rendelkezünk, akkor akár étkezőgarnitúrának is helyet adhatunk, annál is inkább, mert nincs nagyszerűbb dolog a reggelit vagy a vacsorát szabad levegőn, romantikus környezetben, madárcsicsergés mellett elfogyasztani.

A lehetőségek tárháza végtelen, most hoztunk néhány ötletet, és rögvest tervezgetni, megálmodni egy dekoratív teraszt magunk és családunk örömére.

Galéria

 

Fotók: goodhomedesign

Ez is érdekelhet >>> Függőágyban ringatózni, több, mint jó! Bizonyítottan egészséges

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik