Kertünk-Portánk

Hamarosan elkészül az ország legnagyobb virtuális közösségi kertje

A PlantTogether harmadik alkalommal, idén 2017. március 26. és június 30. között rendezi meg plantfie készítő fotópályázatát, melynek egyik célja, hogy elkészítsék az ország legnagyobb virtuális közösségi kertjét. A közösséghez bárki csatlakozhat, nem kell többhektáros földet birtokolni.

Selfie a növénnyel

Bajzák Anna, a kezdeményezés megálmodója a Sokszínű Vidéknek elmondta, a plantfie egy magunk által nevelt növénnyel készült közös selfie.

Bajzák Anna

A kép lehet bátor, harsány, szégyenlős, kreatív, klasszikus, csoportos, kiskutyás, csajozós, pasizós, gyerekes, unott, büszke vagy bármilyen.

A fotópályázatra korhatár nélkül bárki nevezhet, aki növényt nevel. Aki részt vett a március 25-i közös magvetésen, és hivatalosan regisztrált, annak két darab plantfie-vel van lehetősége nevezni. Aki március 25-ét követően csatlakozott a közösségéhez, egy darab plantfie-vel vehet részt a versenyen.

Egy magocska csodálatos élete

A bónusz kategóriában való induláshoz egy kollázson kell megalkotni a növénynaplónkat. A beküldők között kisorsolásra kerül egy 10 növényből álló magcsomag.

A kategóriában nevezők oklevélben részesülnek majd a júliusi díjátadón. Egy pályázó mindkét kategóriában indulhat.

Fotó: Plant Together

Hogyan lehet nevezni?

Válaszd ki a számodra legkedvesebb plantfie-t, vagy készítsd el a fotókollázst, adj neki címet és küldd el a planttogetherisfun@gmail.com-ra.  A tárgy: Nevezés 2017.

A beküldési határidő 2017. június 30., az első 100 beküldő plantfie-je kiállításra kerül a Fotó Mráz jóvoltából.

Természetesen a pályázattal értékes zöld nyereményeket lehet bezsebelni, melyek folyamatosan bővülő listáját ide kattintva találod.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik