Kertünk-Portánk

Eladó egy trópusi sziget luxus házzal a közepén

Amikor az élet nem a legszebb oldalát mutatja felénk, sokan arról fantáziálunk, milyen jó lenne elmenekülni egy fehér homokos, türkizkék tengerű, pálmafás trópusi szigetre.

Nos, ez most valóra válhat, ugyanis piacra dobtak egy szigetet, melyen egy négyszobás luxus ingatlan és egy gondnoki ház áll.

Fotó: Savills

Tény, hogy elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni a vásárláshoz, ugyanis a Queensland államhoz tartozó Victor sziget egész pontosan 3.5 millió dollárba, átszámítva 900 millió forintba kerül.

A szigetet a közelmúltban teljesen felújították és modernizálták, tehát a leendő tulajdonosnak semmilyen plusz költségre nem kell számítania.

A 31 300 négyzetméteres szigeten álló házban két hatalmas fürdőszoba található, teljes egészében légkondicionált, a nyitott konyha pedig kőpadlóval és kizárólag rozsdamentes acélból készült bútorokkal rendelkezik.

Fotó: Savills

A vásárló ráadásul ajándékba kap egy traktort, egy fűnyírót, egy okostévét és egy csónakot is. A sziget megközelítése relatíve egyszerű, ugyanis mindössze két kilométerre van a tengerpart.

Az állatvilág kedvelői bálnákat, delfineket és teknősöket is megcsodálhatnak a telekről, de kiváló a horgászati lehetőség, a sziklákat pedig osztrigák lepik el.

Ha valakit komolyabban érdekel a sziget, akkor ide kattintva felveheti kapcsolatot az eladással megbízott közvetítő céggel.

Fotó: Savills
Fotó: Savills
Fotó: Savills
Fotó: Savills
Fotó: Savills

(Town & Country)

Olvasói sztorik