Kertünk-Portánk

Kibérelheted a Napsütötte Toszkána villáját

Ha az utóbbi 15 évben arról álmodoztál, bárcsak eltölthetnél egy hetet a Napsütötte Toszkána című romantikus film forgatási helyszínén, akkor eljött a te időd: a nyaraló bárki számára kibérelhető.

Az olaszországi Cortona városában található Villa Laurát a közelmúltban felújították, és egy igazi toszkánai gyöngyszem vált belőle. 

LUXURY RETREATS | VILLA LAURA
Toszkánához és Provence-hez hasonlítják a Balaton-felvidéket
A Mastercard által kiadott útikalauzban Európa legcsábítóbb, 44 kevésbé ismert helyét gyűjtötték össze.

A konyhát teljes egészében modernizálták, az ingatlanban pedig kényelmesen elfér akár 20 ember is, hiszen 10 hálószoba és ugyanennyi fürdőszoba található meg benne, a vendégek megfelelő hőérzetéről pedig légkondicionáló gondoskodik.

A főépület melletti birtokon egy parasztház áll, amelyhez télikert és terasz is tartozik. Itt élvezhetjük a toszkánai napsütést, a telek pedig kiváló lehetőséget biztosít a grillezéshez a kerti medence mellett, a függőágyak ölelésében.

LUXURY RETREATS | VILLA LAURA

A nyaraló nem lenne tökéletes pizzasütő nélkül, ezáltal a látogatók az olasz konyha remekeiből falatozhatnak, az alagsori borospincében pedig a legfinomabb helyi italspecialitásokat kóstolhatják meg.

A villát legkevesebb hét éjszakára lehet foglalni, így a vendégeknek biztosan lesz ideje felfedezni a környéket is. Cortona mindössze hat perc autóútra van innen, másfél óra alatt pedig Firenzébe is el lehet jutni.

LUXURY RETREATS | VILLA LAURA

A gyönyörű látványnak és a luxus pihenésnek persze meg is van az ára: a tulajdonosok napi 3800 dollárt, átszámítva közel 1.1 millió forintot kérnek éjszakánként a nyaralóért, ami még húsz emberre leosztva is borsosnak mondható.

Addig is amíg végiggondoljuk a lehetőséget, akár meg is nézhetjük a romantikus filmet.

Ingyen fürdödhetünk a mesés toszkánai termálfürdőben
Másodpercenként 800 liter víz zúdul le a természetes úton keletkezett sziklakádakba.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik