Kertünk-Portánk

Ilyen eladó kastélya kevés embernek van az országban

Minden gyerekkori álmunkat felülmúlja az épület.

Az ember kíváncsiságból gyakran böngészi az ingatlanokat kínáló portálokat, és ezekben olykor igazi kuriózumokra bukkan. Ezúttal a Délmagyar lett figyelmes arra a romantikus, Ásotthalom határában magasodó várkastélyra, ami alighanem párkát ritkítja az egész országban.

A tulajdonos a Csongrád megyei település mellett kínálja eladásra a 1989-ben épült 400 négyzetméteres várkastélyt, hat hektáros örökzöld erdő közepén, egy egyhektáros tó partján.

A minden gyerekkori álmot felülmúló téglaépületben a tulajdonos csipkézett koronájú bástyát, harangtornyot, kápolnát, lovagtermet tóra néző napozóval, és fedett terasszal, karcsú tornyokat, fedett várkaput, a várudvaron pedig a palotát jelentő magánlakosztályt és egy pajtát alakított ki a járművek számára.

Az egyedülálló épület különleges minőségben készült, kifinomult ízlésvilággal, ahol a középkori és a reneszánsz lovagi tornák hangulatát idillikus természeti környezetben élhetjük át. A különös gonddal telepített erdőben, és a fürdésre és horgászatra is alkalmas tó partján olyan harmóniát sugárzó természeti környezetben találjuk magunkat, ahol a kikapcsolódás és a feltöltődés garantált.

További fotók és az eladási ár IDE KATTINTVA tekinthetők meg.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik