Kertünk-Portánk

Keressük az ország legszebb tavaszi virágoskertjét!

pixabay/jillwellington
pixabay/jillwellington
Fotózd le és mutasd meg a világnak, hogy milyen sokszínű és hangulatos a tavaszi kerted! Most nyerhetsz is.

Itt a tavasz! Simogató napsütéssel, virágzó kerti szépségekkel, új álmokkal, tervekkel és lendülettel. Amikor gyönyörű tavaszi kertről álmodozunk, nem másra, mint a különböző színekben pompázó virágcsodákra gondolunk. Amikor úgy tűnik, hogy nincs szebb, akkor jön egy újabb káprázat, egy új ötlet, egy új megvalósításra váró ültetni való fa, bokor vagy virág. Mutassuk meg egymásnak különleges és szép tavaszi kertünket!

Lehet, hogy a tiéd lesz a legszebb tavaszi virágoskert?

Fotózd le és mutasd meg, milyen sokszínű és hangulatos a tavaszi kerted! Milyen virágok díszítik, milyen kreatív megoldásokkal tetted különlegessé?  Virágzó nárciszok, tulipánok, csillagvirágok, szellőrózsák, fürtös gyöngyikék vagy saját kedvenceid, esetleg sziklakerti csodáid, virágba borult fáid, bokraid legyenek a főszerepben.

Nem a szokványos módon ültetted a virágokat vagy kipróbáltál  valamilyen egyedi virágágyást? Fotózd le és mutasd meg nekünk!

Légy büszke virágzó kertedre és engedd, hogy más is láthassa!

Fotózd le és küldd el nekünk azt az egy felvételt, ami a legkedvesebb számodra! A pályázaton részt vehet minden természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és aki a jelen szabályzatban valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel.

Nyereményjátékunkban a pályázó szavatolja, hogy elfogadta a szabályzatot és a részvétel feltételeit, és beleegyezik, hogy fényképe nyilvánosan megjelenjen a Sokszínű Vidék oldalain (honlap, facebook, instagram) és azokra nyilvánosan szavazni lehessen.

Kérünk, hogy egy fotóval nevezz!

  • Jelentkezési határidő: 2022. április 27. éjfél
  • E-mail cím, ahová a fotókat várjuk: jatek@sokszinuvidek.hu  Kérjük, a fotóval együtt add meg a neved, azt, hogy melyik településről jelentkeztél, valamint kérjük az e-mail címed és a telefonszámod, hogy esetleges nyertesként felvehessük veled a kapcsolatot.
  • A  beküldött fotókból 3 fős szerkesztői zsűri kiválasztja a  12 legjobbat.
  • Olvasói szavazás: 2022. május 3. – május 9. éjfél. A legtöbb szavazatot elnyerő pályázó fotója elnyeri a „Legszebb tavaszi kert” címet
  • Eredményhirdetés: 2022. május 10.
  • Nyeremény: 20 ezer forint értékű OBI utalvány

A nyertes  20.000 forint értékű OBI utalványt nyer

Ne késlekedj, küldj nekünk egy fotót a tavaszi virágoskertedről és nyerj!

E-mail címünk: jatek@sokszinuvidek.hu

 

Kapcsolódó
Három sziklakerti növény, ami tavasszal borítja színbe a kertet
Fehérben, rózsaszínben, kékeslilában tündökölhet a kert.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik