Kertünk-Portánk

Karácsonyi lakberendezési inspirációk a konyhába

pixabay
pixabay
A karácsonyi díszek segítenek abban, hogy otthonunkat hangulatos és pihentető kuckóvá varázsoljuk.

A karácsony varázsa nem repül be az otthonunkba. De tehetünk érte, hogy a lehető legteljesebb mértékben magunkba tudjuk szívni ezt az egyedülálló hangulatot és a varázslat részesei legyünk. A karácsonyi díszek segítenek abban, hogy otthonunkat hangulatos és pihentető kuckóvá varázsoljuk. Egy olyan kellemes helyé, ahonnan soha nem szeretnénk előbújni, és a benne töltött minden pillanat öröm legyen ne csak a mi, hanem a családunk számára is.

A karácsonyi hangulat megteremtése nem kíván nagy feladatokat, amiről az Otthonok&Megoldások portálja írt a cikkében.

Elő a fával

Ha karácsonyi dekorációról van szó, a fenyőfánál nincs ünnepibb motívum. Azonban a vágott fa semmiképpen nem bírja ki novembertől januárig, és a gyökeres változatot sem érdemes két hétnél tovább beltérben tárolni. Ha heteken át tartó fát szeretnénk mindenképp műfenyőt válasszunk erre a célra.

pexels

Téli italsarok

Kakaó, fűszeres tea, mézeskalácsos kávékülönlegesség, forralt bor. A téli időszak különösen kedvez a finomságok kortyolgatásának. Egészen biztos neked is van kedvenc innivalóid, amiket egy kis ünnepi díszben tálalhatsz az egyik feldíszített sarokban.

pexels

Meseországra nyíló ablakok

Nem véletlen, hogy az ünnepi ablakdekorációnak évszázados hagyománya van. Különféle színben játszó fényfüzérek, a matricák különleges díszét adják az ablaknak.

pexels

Apró részletek

Ünnepi konyharuha karácsonyi díszítésű edényfogó kesztyű, mécsestartók, vagy akár csak egy piros masni a függönyön, az ilyen kicsiny részletektől is igazán ünnepi hangulatot kap a lakás, így a konyha is.

Pexels

Kapcsolódó
Ingyenesen látogatható idén a Karácsonyház
Gödöllőre már megérkezett a karácsony.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik