Mozaik

Mutatunk 11 álomszállást! Te melyiket választanád?

A blessing.com segítségével teszünk egy kalandozást a nagyvilágban. Csodálatos vendégházakba és hotelekbe toppanunk be az alábbi fotók segítségével.

Berggasthaus, Ascher Cliff – Svájc

szalloda1svajc

Ez a kedves hegyi vendégház a tökéletes nyugalom szigete, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező vidékre.

Wanderlust Hotel – Szingapúr

szalloda2szingapúr

A szeszélyesekre vágyó utazók számára tökéletes pihenőhely ez a szálló, melynek belsőépítészeti stílusát az élénk színek és művészi fekete-fehér minimalizmus keveredése jellemzi.

Fairy Chimney Hotel – Törökország

szallodatörök

Egy hely Kappadókia területén, ahol szó szerint kőbe vésték a szállodát. A történelmi feljegyzések szerint errefelé már évezredekkel ezelőtt is éltek emberek.

Hang Nga Vendégház – Vietnam

szalloda3vietnam

A rendhagyó épület egy fára emlékeztet. Belső terében a megformált pókhálók, állatok, gombák és barlangnyílások a természetet varázsolják a vendég elé.

Free Spirit Spheres – Kanada

szalloda4kanada

A szobákban van egy ágy, asztal és beépített hangszórók, melyekből halk zene szól. A nagy ablakokon keresztül a környező erdők látványa tárul a megfáradt vándor szeme elé.

Costa Verde Resort – Costa Rica

szalloda6costarica

Olyan, mintha egy repülőgép lezuhant volna a dzsungel közepén, és abból alakítottak ki szállodát. A hotelnek kialakított gép egyébként egy „lenyugdíjazott Boeing 727-es, de nem zuhant le…

Giraffe Manor – Kenya

szalloda7kenya

Ha szereti a zsiráfokat, akkor erre a helyre utazzon el egyszer! Az ország fővárosában, Nairobiban épült a meseszerű kastély egy 12 hektáros területen, melyet 140 hektáros erdő ölel körül. A zsiráfok bármikor bekukkanthatnak éttermébe és szobáiba – nyitott ablakoknál.

Attrap Reves Hotel – Franciaország

szalloda8francia

A gömb alakú szálláshelyek egy felfújt buborékra hasonlítanak, melyekből télen-nyáron csodálatos kilátás nyílik az éjszakai égboltra.

Conrad Maldives – Rangali Island

szalloda9maldiv

A Maldív-szigeteken található szálláshely egyike annak a sok-sok hotelnek, mely az Indiai-óceánban található.

Hotel Kakslauttanen – Finnország

szalloda10finn

Ezekből az üvegkunyhókból tökéletesen lehet élvezni az északi fényt.

Kolarbyn Ecolodge –  Svédország

szalloda11svéd

Utoljára maradt a természet lágy öle. Ezen a szálláshelyen nincs villany és folyóvíz, a közeli patakban lehet tisztálkorni. Akik már jártak ott, azok szerint a mindennapi rohanás elől tökéletes menekülést biztosít a szálláshely.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik