Mozaik

Lábmérethez igazítják a vevői kedvezményt április elsején – Minél nagyobb, annál több!

Fontos kritérium, hogy másik vásárlónak lábat bérbe adni tilos.

Bolondok napja ide vagy oda, ez nem vicc. Az Oázis Kertészet ugyanis igazán kreatív akciót hirdetett április 1-jére: ezen a napon a kedves vásárló üzleteikben minden növény árából annyi % kedvezményt kap, amekkora a lába!

46-os méret, 46 % kedvezmény

Azt nem nehéz kitalálni, hogy a nagy lábméretűek lesznek a nyerők. 46-os mérettel például majdnem dupla mennyiségű növényt vehetnek meg kertjeikbe, mint normál áron. Persze a 38-as lábméretűek sem panaszkodhatnak majd, mert 38 % kedvezmény is rendkívülinek számít. Ráadásul elérkezett a tavaszi kerti munkák kezdete, új növényekre alighanem mindenütt szükség lehet.

Lábmérő a bejáratnál

Ritka pillanat lesz, amikor a vásárló az üzletbe belépéskor a lábmérő lapon megméri lábát, majd a lábméretének megfelelő kártyát kap, melyet a pénztárnál, a számlázás megkezdése előtt kell átadni az üzlet munkatársának. A kedvezményt a kártya alapján a pénztáros munkatárs határozza meg, és ennek megfelelően számláz. Fontos, hogy a pénzt annak a vásárlónak kell kifizetni, aki a lábát megmérte.

Fotó: oazis.hu
Fotó: oazis.hu

Eltérő lábméret esetén átlagolnak

A lábakat egyébként 36-38-40-42-44-46-os méretben “rögzítik”.  A jobb és bal láb eltérő mérete esetén a lábak méretét átlagolják. A kerekes székkel közlekedő vevők automatikusan a maximális (46 %-os) kedvezményt kapják meg.

Mint a felhívásban olvasható: lábat bérbe adni tilos, azaz senki nem ajánlhatja fel másik vásárlónak, hogy újra megméretteti lábát. Csak a megjelent vásárló lábát lehet megmérni, azaz nem elfogadható az, ha valakinek van otthon egy nagy lábú rokona, ismerőse.

Címfotó: imgur.com

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik