Mozaik

A cukiságbomba Piper is Oscar-díjas lett

A magyar Oscar-nyertes film, a "Mindenki" sikere örömkönnyeket csalt sokunk szemébe, de van egy másik kedvenc, ami szintén díjat nyert, és tavaly már sokan láttuk is. Ez a "Piper".

Mint azt már mindannyian tudjuk, Oscar-díjat kapott Los Angelesben, a Dolby Theatre-ben zajló Oscar-gálán Deák Kristóf kisjátékfilmje, a Mindenki. Fantasztikus teljesítmény, amihez természetesen szívből gratulálunk!

A film története 1991-ben játszódik, a 10 éves Zsófi pedig új iskolába kerül. Az új helyen sok minden idegen és furcsa, de van remény: Zsófi bekerül az iskola híres kórusába, és összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban. Még nem is sejti, hogy hamarosan Lizával együtt kell szembeszállniuk a kórusvezető Erika nénivel, aki nem olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik.

A “Mindenki” című filmet  ITT nézheted meg! Sőt! Kérünk, hogy nézd meg!

Nyert a cukiságbomba is

Pixar produkciója, a “Piper”  tavaly sok embert elkápráztatott. A rövidfilm egy apró szalonkaféléről és a születése utáni első nagy kalandjáról szól, amelyben le kell győznie a víztől való félelmét.

A zseniális animációs film  az idei Oscar-díjátadón az animációs rövidfilm kategóriában nyert. Nem véletlen, hiszen, aki megnézi, az előbb-utóbb újra visszatér a megtekintéséhez. A gyerekeknek pedig valóságos  varázslatot jelent a tüneményes madárkaland.

Kapcsolódó cikkek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik