Mozaik

Kiszökött a kapun és megölelte legjobb barátját a magányos kutyus

Ismerd meg Messyt, a golden labradort, aki semmit sem szeret jobban annál, mint mikor barát lehet. Thaiföldön él gazdájával, Oranit Kittragullal, de nem ő az egyetlen aki profitál a kutyus hatalmas szívéből és ragaszkodó személyiségéből.

Fotó: Oranit Kittragul

Az utcájuk túloldalán lakik egy husky, aki Audi névre hallgat. Az ő gazdája sokat dolgozik, gyakran megy el otthonról, így Audi sokszor egyedül találja magát a birtokon.

Mint sok más kutyus, így ő is kissé aggodalmas lesz, ha nincs mellette társ. De szerencsére ott van neki Messy, még ha kerítés is választja el őket egymástól.

Amikor magányosnak érzi magát, mindig sír, én pedig megkérem a kutyámat, hogy köszönjön neki, beszéljen vele. Ilyenkor feláll a kerítésre és ugat Audinak valamit. Nem tudom, mit kommunikálhatnak, de Audi abbahagyja a sírást

– mesélte Oranit Kittragullal.

Audit tehát a jelek szerint megnyugtatja Messy közelsége, és végre meg is hálálhatta neki a kedvességét.

Egy napon Audi gazdája elfelejtette kulcsra zárni a kertre nyíló kaput, amikor munkába ment, így lehetőséget teremtett a huskynak a szökésre. Oranit pedig legnagyobb meglepetésére egyszer csak arra lett figyelmes, hogy Audi kiszabadult és a kerítésükön támaszkodik. És Messy természetesen ott termett, hogy köszöntse őt.

Fotó: Oranit Kittragul

Odafutott a kutyámhoz, és megölelték egymást

– emlékezett vissza Oranit a jelenetre, amit fotókon is megörökített.

Fotó: Oranit Kittragul

Az összeölelkezés nem tartott sokáig, Audi pedig ezután hazament. Ugyanakkor a történtek jól mutatták, hogy jóval szorosabb kötődés van a kutyák közt annál, mint amennyi elválasztja őket egymástól.

Reméljük, a jövőben minél gyakrabban találkozik majd a két jó barát.

Minden nap egyedül megy vásárolni, és teli szatyorral tér haza a kutyus
Pituco új szintre emelte a háziállatok függetlenségének fogalmát.

(The Dodo)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik