Mozaik

Kiszökött a kapun és megölelte legjobb barátját a magányos kutyus

Korábban a témában:

Ismerd meg Messyt, a golden labradort, aki semmit sem szeret jobban annál, mint mikor barát lehet. Thaiföldön él gazdájával, Oranit Kittragullal, de nem ő az egyetlen aki profitál a kutyus hatalmas szívéből és ragaszkodó személyiségéből.

Fotó: Oranit Kittragul

Az utcájuk túloldalán lakik egy husky, aki Audi névre hallgat. Az ő gazdája sokat dolgozik, gyakran megy el otthonról, így Audi sokszor egyedül találja magát a birtokon.

Mint sok más kutyus, így ő is kissé aggodalmas lesz, ha nincs mellette társ. De szerencsére ott van neki Messy, még ha kerítés is választja el őket egymástól.

Amikor magányosnak érzi magát, mindig sír, én pedig megkérem a kutyámat, hogy köszönjön neki, beszéljen vele. Ilyenkor feláll a kerítésre és ugat Audinak valamit. Nem tudom, mit kommunikálhatnak, de Audi abbahagyja a sírást

– mesélte Oranit Kittragullal.

Audit tehát a jelek szerint megnyugtatja Messy közelsége, és végre meg is hálálhatta neki a kedvességét.

Egy napon Audi gazdája elfelejtette kulcsra zárni a kertre nyíló kaput, amikor munkába ment, így lehetőséget teremtett a huskynak a szökésre. Oranit pedig legnagyobb meglepetésére egyszer csak arra lett figyelmes, hogy Audi kiszabadult és a kerítésükön támaszkodik. És Messy természetesen ott termett, hogy köszöntse őt.

Fotó: Oranit Kittragul[/caption]

Odafutott a kutyámhoz, és megölelték egymást

– emlékezett vissza Oranit a jelenetre, amit fotókon is megörökített.

Fotó: Oranit Kittragul

Az összeölelkezés nem tartott sokáig, Audi pedig ezután hazament. Ugyanakkor a történtek jól mutatták, hogy jóval szorosabb kötődés van a kutyák közt annál, mint amennyi elválasztja őket egymástól.

Reméljük, a jövőben minél gyakrabban találkozik majd a két jó barát.

Minden nap egyedül megy vásárolni, és teli szatyorral tér haza a kutyus
Pituco új szintre emelte a háziállatok függetlenségének fogalmát.

(The Dodo)

Ilyen színes hajókat csak a máltai kikötőkben lehet látni

Luzzukat ringat Marsaxlokkban a tenger - ez a tökéletes regény-nyitómondatnak is beillő néhány szó valójában a máltai valóság egy csodaszép szelete. Ozirisz szeme, különleges hajóroncsok és színes vízi taxik engednek betekintést Málta kultúrájának egy olyan részébe, amiről méltatlanul kevés szó esik.

Csodás tengerparti élmények, újra! (x)

Málta egyik büszkesége, hogy természetes fürdővizeinek köszönhetően az EU a vízminőség szempontjából értékelt országok három legjobbja közé sorolta.

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.