Mozaik

Medvével találkoztak a kirándulók Jósvafő közelében

Kis szerencse és lélekjelenlét kellett az állat megörökítéséhez.

Az idén már biztos nem maradunk medve nélkül! Újabb barnamedve előfordulás az ANP területén – közölte Facebook oldalán az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatósága.

2018. március 31.én kirándulók fedezték fel a videón láthatható fiatal medvét, aki magányosan bóklászott az erdőben Jósvafő település közelében. Kis szerencsével és lélekjelenléttel sikerült megörökíteni a találkozást. Az hogy hogy került oda, az még. kérdéses, de 2017 év őszén megjelent egy anyamedve a bocsával a térségben, akiket később is láttak…

Hogy van-e összefüggés a tavalyi megfigyelés, és a mostani előfordulás között az még nyitott kérdés, de nagy a valószínűsége annak hogy igen… – írták.

Újabb barnamedve előfordulás az ANP területén

Az idén már biztos nem maradunk medve nélkül! – újabb barnamedve előfordulás az ANP területén…2018. március 31. – JósvafőKirándulók fedezték fel videón láthatható fiatal medvét, aki magányosan bóklászott az erdőben Jósvafő település közelében. Kis szerencsével és lélekjelenléttel sikerült megörökíteni a találkozást.Az hogy hogy került oda, az még. kérdéses, de 2017 év őszén megjelent egy anyamedve a bocsával a térségben, akiket később is láttak… Hogy van-e összefüggés a tavalyi megfigyelés, és a mostani előfordulás között az még nyitott kérdés, de nagy a valószínűsége annak hogy igen…

Közzétette: Aggteleki Nemzeti Park – 2018. április 1.

A szakemberek következő napokban megvizsgálják, hagyott-e maga után más nyomot a medve. Ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy aki medvét lát, semmiképp ne próbáljon közel menni hozzá, mert azt az állat támadásnak érezheti.

Kiemelt képünk illusztráció – Fotó: Pixabay

Barnamedvék nyomaira bukkantak Magyarországon
Ismét medve van az Aggteleki Nemzeti Park környékén.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik