Mozaik

Teljesítették a nagypapa utolsó kívánságát: még egyszer láthatta a kutyáját

Peter Robsont élete utolsó óráiban egy különleges vendég látogatta meg a halálos ágyán. A mosoly pedig azonnal visszatért az arcára, írja a The Dodo.

A férfi, aki cisztás fibrózisban szenvedett, csütörtökön hunyt el a skóciai Dundee városában. Halála előtt a személyzet kivételt tett vele, és a házirend ellenére teljesítették utolsó kívánságát, hogy láthassa kutyáját még egy alkalommal.

Shep, a kutyus és Robson elválaszthatatlanok voltak azóta, hogy a férfi felesége nyolc évvel ezelőtt elhunyt. De Robson a kórházba kerülése után aggódni kezdett, hogy sosem láthatja viszont legjobb barátját.

Közzétette: Ashley Stevens – 2018. március 29.

 

Robson unokája, Ashley Stevens ott volt, amikor az eb végső búcsút vett a gazdájától. A közösségi oldalán megköszönte az intézménynek, hogy lehetővé tették a különleges találkozást.

Még mindig sokkos állapotban vagyok amiatt, hogy mindent félretéve teljesítettek egy kívánságot, ami mosolyt csalt egy haldokló ember arcára

– fogalmazott.

Sajnos a 70 éves férfi még aznap elhunyt. Bár Shep és a család számára még időbe telik, mire feldolgozzák a veszteséget, a nehéz pillanatokban az vigasztalja őket, hogy Robsont a szerettei vették körül az utolsó óráiban, köztük egy kutyus, aki oly sokat jelentett számára.

Hálásak vagyunk az utolsó közös emlékért

– nyilatkozott Stevens a lapnak.

Közzétette: Ashley Stevens – 2018. március 29.

Zseniálisan reagál egy ártatlan kérdésre az állatbarát hotel
Sokszor a humorban van a legnagyobb igazság.
Olvasói sztorik