Mozaik

Zseniálisan reagál egy ártatlan kérdésre az állatbarát hotel

Sokszor a humorban van a legnagyobb igazság.

Jó hír, hogy az elmúlt években az  állatbarát szállások száma hazánkban is növekedett. Igaz, hogy hasonló eset még nem történt, mint a georgetowni szállodában, ahová lóval jelentkeztek be, de mindenképpen örvendetes, hogy macskával és kutyával már egyre több helyen van lehetőség.

Az alábbi történet viszont valóban nem mindennapi. A helyszín sajnos ismeretlen, de a szívmelengető sztorit  Karl Albrecht osztotta meg egy könyv hasábjain.

A férfi mielőtt szobát foglalt volna egy hotelben, levélben kérdezte meg, hogy kutyáját is magával viheti-e:

Szeretném magammal vinni a kutyámat. Jól nevelt, ápolt, másokra veszélytelen. Érdeklődni szeretnék, hogy velem töltheti-e az éjszakát a hotelszobában?

A férfi igen meglepődött, mikor megérkezett a válasz:

Sok éve működtettem már ezt a hotelt, de még soha nem láttam, hogy egy kutya törölközőt, ágyneműt, ezüstöt vagy képeket lopott volna. Arra sem volt szükség soha, hogy az éjszaka közepén elküldjek egy kutyát, mert részeg volt vagy felháborítóan viselkedett. Mindezen túl egyetlen kutya sem mondta, hogy nem tudja kifizetni a szállodai számlát. Ezért nagyon szívesen látom a kutyádat a hotelben! És ha a kutyád felelősséget vállal érted, téged is szívesen látlak!

Címlapfotó: tickld

Mindig bámul, tartja a szemkontaktust? A kutyák viselkedése többet jelent, mint gondolnánk
Amíg nem találják fel a kutya-ember fordítógépet, addig meg kell tanulnunk az állat testbeszédéből olvasni.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik