Mozaik

Soha vissza nem térő alkalom: egy éjszakát a kínai nagy falon tölthetsz

Itt a páratlan lehetőség, hogy a világ hét új csodájának egyikében tölts el egy éjszakát. Az Airbnb és a pekingi turizmusfejlesztési bizottság együttműködésének köszönhetően most egy szerencsés nyertes a kínai nagy falon pihenheti ki magát, amire korábban még sosem volt példa, írja a House Beautiful.

Az Airbnb által megálmodott egyedi tervezésű otthon a fal részét képezi, így az ott alvók úgy csodálhatják meg az erődítményrendszert, mint eddig még senki. A hálószoba egy több száz éves toronyban található, ahonnan 360 fokos kilátás nyílik a tájra.

Elsőre ez talán hihetetlennek, drágának és elérhetetlennek tűnik, de most jön a lényeg. Csak szeptember 4. és szeptember 7. között fogad vendégeket a különleges szálló, az érdeklődőknek pedig regisztrálniuk kell egy versenyen, hogy esélyük legyen az álomutazás megnyerésére.

Airbnb

Négy szerencsés egyaránt egy éjszakát tölthet majd el a nagy falon, és mindnyájuk magával vihet valakit az életre szóló kikapcsolódásra. Az érkezés után a győztesek átveszik a hálószobát, majd részt vehetnek egy több fogásos vacsorán, amely alatt privát koncertet ad nekik egy zenekar.

Airbnb

Reggel pedig egy rövid sétával a legmagasabban fekvő kilátóból nézheted végig a napfelkeltét.

A csomag magába foglalja még:

  • Repülőgépes utazás turistaosztályon a nyertes otthonához legközelebbi repülőtérről Pekingbe szeptember 3. körül.
  • Vízumdíj (ha szükséges).
  • Airbnb-s szállások igénybe vétele Peking környékén szeptember 3. és szeptember 9. között.
  • Transzfer a repülőtérről, és napi három étkezés.
Airbnb

Hogyan nevezhetsz?

Pekingi idő szerint augusztus 11-én 23 óra 59 percig kell leadni a nevezést a következők szerint:

  • Jelentkezz be az Airbnb-fiókodba.
  • Látogass el a verseny honlapjára ide kattintva.
  • Kattints az “Enter to Win” feliratra.
  • Töltsd ki a kérdőívet és válaszold meg a kérdéseket.

Fontos, hogy a potenciális vendégek nem lehetnek fiatalabban 21 évesnél, és az érkezéstől számított legalább hat hónapig érvényes útlevéllel kell rendelkezniük.

Az Airbnb augusztus 13-án választja majd ki a nyerteseket, akiknek 24 órán belül reagálniuk kell a kiküldött elektronikus levélre.

Készen állsz?

Olvasói sztorik