Mozaik

Mesebeli kép lett a Medvesi Fotós Maraton közönségdíjasa

75 felvétel közül lehetett választani.

2018. június 1-3. között rendezték meg a Novohrad-Nógrád Geoparkban – a világ első határon átnyúló geoparkjában – az Olympus Medvesi Fotós Maratont. Az immár negyedik alkalommal lebonyolított programsorozaton a résztvevők 48 órán keresztül ismerkedhettek a természeti értékekben gazdag tájnak, a Medves-vidékének az értékeivel, miközben kattogtak fényképezőgépeik.

A szervezők pályázatot is hirdettek, melyre a fotómaraton 48 órája alatt a program helyszínein, illetve a Medves és a Medvesalja térségében készült fotográfiával lehetett jelentkezni.

A pályázatra 74 fotós 324 pályaműve érkezett, közülük a fődíjat Ángyán Krisztián képe nyerte.

Fotó: Ángyán Krisztián

A szakmai zsűri által kiválasztott 75 fotóra a közönség augusztus 31-én éjfélig szavazhatott a rendezvény Facebook oldalán, és a közülük a legtöbb voksot kapott felvétel lett a 2018-as év Olympus Medvesi Fotós Maraton közönségdíjasa. Ezt az elismerést Haraszti Krisztina felvétele – kiemelt képünk – érdemelte ki.

A díjátadó ünnepségre és a legjobb fotókból készülő kiállítás megnyitójára 2018. szeptember 21-én 18 órakor a Novohrad-Nógrád Geopark Eresztvényi Látogatóközpontjában kerül sor.

Kiemelt kép: Haraszti Krisztina

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik