Mozaik

Tanévkezdésre ingyenes hajvágással segíti a rászorulókat a mesterfodrász

Nyolcadik osztályos korukig fogadja a gyerekeket.

Ingyen levágja a csíkszeredai és környékbeli rászoruló gyerekek haját iskolakezdés előtt Császár Edith csíkszeredai mesterfodrász, aki a szeptember 10-i tanévkezdés előtt két munkanapot szán a jótékonysági akcióra, írta a Székelyhon.

Képünk illusztráció – Fotó: Pixabay

A hajvágásra előzetesen tanulók és szüleik is jelentkezhetnek, a fodrász pedig ezen a héten szerdán és csütörtökön kedveskedik a rászorulóknak.

Császár Edith nyolcadik osztályos korukig fogadja az iskolásokat, és főképp azokat a nagycsaládban élőket várja, ahol nagy terhet jelent az iskolakezdéssel járó sok költség.

Iskolakezdés előtt rengeteget kell költeni tanszerekre, ruházatra, és egyéb kiadásokra. Több helyen nem jut mindenre, én azzal szeretnék segíteni, hogy a gyerekek, fiúk és lányok egyaránt tetszetős, ápolt frizurával kezdjék meg a tanévet szeptember 10-én

– mondta a portálnak a mesterfodrász, akinek az erdélyi városban lévő szalonja a Haj-de-jó nevet viseli.

Kiemelt képünk illusztráció – Fotó: Pixabay

Sok mindent elárul egészségünkről az ősz haj
Ezek már az öregség jelei, függetlenül attól, ha a húszas éveink elején vagy a harmincas éveink végén teszik próbára hiúságunkat. De ha jobban megvizsgáljuk, az ősz haj többet is elárulhat rólunk, mint a korunk.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik