Mozaik

Mesés vagyont fizet a szállodalánc az álommunkáért

Bár az idei nyár vitathatatlanul tökéletes időjárást hozott, a forró napoknak vége, a szürke felhők visszatértek és egy darabig valószínűleg nem is távoznak az égboltról.

De ha nem még nem akarsz búcsút inteni a nyárnak, akkor egy álommelót ajánlunk a figyelmedbe.

Latin-Amerika vezető luxus szállodalánca, a Vidanta a napokban feladott egy álláshirdetést, amelyben olyasvalakit keresnek, aki évi 120 ezer dollárért, átszámítva közel 34 millió forintért egy éven át a hoteljeikben pihen.

Egy szerencsés jelentkező a cég nagykövete lesz, influenszerként pedig Mexikó bámulatosabbnál bámulatosabb turistaparadicsomjaiban ütheti el az időt.

Thinkstock

Iván Chávez, a Vidanta elnökhelyettese közleményében úgy fogalmazott,

a nyertes elmélyülhet a szállodalánc úti céljainak csodáiban, felfedezheti a maja romokat, az eldugott éttermeket, a víz alatti karsztképződményeket, a legújabb klubokat, miközben részt vehet a régió nagyszabású szórakoztató rendezvényein. Ilyen lehetőség az életben csak egyszer adódik.

A kiemelkedő fizetés mellett a vállalat természetesen fizeti az utazási költségeket és az ellátást is a vendéglátóhelyein.

Ezért cserébe mindössze figyelemfelkeltő posztokat kell készíteni a közösségi médiában, ezáltal inspirálva világszerte az utazókat, hogy ellátogassanak a Vidana szállodáiba.

Az állásra bárki jelentkezhet. Munkatapasztalat nem szükséges, csupán egy jó önéletrajz, és opcionálisan egy 60 másodperces videó magadról.

A határidő 2018. október 21.

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Thinkstock

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik