Mozaik

Megmentett koalabébivel lepte meg a gazdáját egy golden retriever

Az ausztráliai Strathdownie városában élő Kerry McKinnonnak olyan meglepetésben volt része Asha nevű golden retrieverje által, ami a világ legtöbb gazdija számára elképzelhetetlen, írja a Bored Panda.

Az országrészben szeptember végén, október elején a hajnali órákban 5 Celsius-fokra is leeshet a hőmérséklet, és nem minden állatnak van olyan vastag bundája, mint a főhős kutyusnak.

Nagyon korán reggel volt, amikor a férjem ordított nekem, menjek ki, mutat valamit. Eleinte fogalmam nem volt, miről beszél, aztán megláttam a koalabébit Asha hátán

– mesélte a 45 éves nő.

Kerry McKinnon

Kerry beismerte, hogy egészen váratlanul érte őt a látvány, és bele sem gondolt, mekkora hős a kutyája.

Nevetésben törtem ki. Szegény Asha nem tudta hova rakni a helyzetet, csak zavarodottan nézett rám. Mintha kicsit bűnösnek érezte volna magát, amikor kiléptem az ajtón. A reakciója vicces volt.

Kerry McKinnon
12 golden retriever vitte szeretetét a kórházba
A kutyusok segítenek feldolgozni a közelmúlt borzalmait.

Asha vissza-visszapillantott a koalára, de nem akarta őt lezavarni a hátáról. Láthatóan örült neki, hogy a kis állat rajta csüng.

Az örök rejtély marad, hogyan került a koala a kutyus hátára. A legvalószínűbb magyarázat az, hogy a tüneményes teremtmény elszakadt az anyjától, és nem tudta, mihez kezdjen.

Talán a tornácunkat bámulta, és látta a kutyákat az ágyaikban. Aztán úgy dönthetett, hogy megbújik Asha bundájában, mert az szép és meleg.

Kerry McKinnon

Ami biztos, hogy Asha megmentette a bébikoala életét. Elpusztult volna, ha egyedül tölti odakint az éjszakát.

Szerencsére a koalának semmi baja nem esett. Megvizsgálta őt egy helyi állatorvos, majd egy állatmenhely vette magához, amíg vissza nem engedik a természetbe.

Meglátta a vízben fuldokló őzikét, azonnal a segítségére sietett a golden retriever
A mentőakció sikeres volt, az őzike hamarosan visszatérhet a vadonba.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik