Életmód

Bámulatos történeteket kreál a fotós: a kutyából óriás lesz, a gazdiból törpe

Egy csodás és különös kapcsolat részesei lehetnek mindazok, akik nyomon követik egy kutya és a gazdájának  történetét.

Juji a valóságban egy  golden retriever és uszkár keresztezésű goldendoodle cuki kutya, de az Instagramon gazdája jóvoltából óriás kutyává avanzsált és ma már több, mint 116 ezer követője van. A nagy szám talán nem is véletlen, hiszen Christopher Clinnel, a gazdival szinte nap, mint nap fantasztikus kalandokat élnek át.

Cline egy  amerikai fotográfus, végtelen képzelőerejének és Photoshop tudásának köszönhetően megalkotta a szórakoztató fotósorozatot, melynek főszereplője ő és  kedvenc kutyája.

A fiatalember Virginiaból költözött Minnesotába, és nehezen dolgozta fel a változást. A mindennapok monotóniájából barátnőjének unszolása vetett véget, aki egy kutyában látta a megoldást. Christopher először tiltakozott, de mint utólag kiderült Juji volt a legjobb ajándék, amit valaha is kapott.

Ezt követően álmodta és valósította meg a szórakoztató Photoshop manipulációt, amiben kutyája óriássá válik és amolyan fordított világban élik meg kalandjaikat. A helyszínek éppúgy változatosak, mint a történetek, melyben az egyszerű vidéki élet éppúgy helyet kap, mint a viziélmény, legyen az csúzda vagy szörfözés.

Az új hobbi visszahozta a fotós életkedvét, és ma már hálás kutyájának, hogy fenekestül forgatta fel az életét. Az alábbi fotók csupán csak ízelítőként szolgálnak, Chritopher Instagram oldalán további különleges felvételeknek lehetünk szemtanúi.

További fotók Chrisphercline oldalán

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik