Mozaik

Kecske sétált be egy győri üzletbe, várják gazdája jelentkezését

Salátaleveket kapott, majd búza is jutott az elkóborolt jószágnak.

Csütörtökön délután kettőkor besétált egy kecske egy győri boltba, ahol körülnézett. Az eladók és a vásárlók figyelmének kíséretében megszemlélte a fa- és fémipari szerszámokat, tett egy kört a pultok körül, majd a pénztárhoz ment. Végül Papp Oszkár, az üzlet tulajdonosa, a győri evezőssport elismert alakja vette oltalmába az árván őgyelgő állatot, írja a Kisalföld.

Azt hittük, hogy Valentin-nap vicc az egész.  Jó helyre tért be, mert szeretjük az állatokat és egyből azon munkálkodtunk, hogy enni kapjon és megkeressük a gazdáját

– mesélte a portálnak az üzlet tulajdonosa.

Az állat a szomszédos zöldségestől salátaleveket kapott, majd búza is jutott a hozzáértők által egy éves körülinek saccolt, lány kecskének. Ideiglenesen Papp Oszkár édesapja fogadta be kertjébe a vándort. Az éjszakát furgonban töltötte, ezt már szállásnak érzi, készségesen ugrál ki-be az autóba. A szelíd állatot azóta megsétáltatták a szabadhegyi családi házak között.

Kérik, hogy a gazda, akinek elvesztett a kecskéje, sürgősen jelentkezzen Győrben, Fehérvári úti ÉPFU-irodaház aljában található Holz & Metal Kft.-nél.

Törtènetūnk folytatòdik. Reggeli sèta. Gazdi jelentkezz!

Közzétette: Papp Oszkár – 2019. február 14., csütörtök

Kiemelt kép: Facebook/Papp Oszkár

Olvasói sztorik