Mozaik

Kecske sétált be egy győri üzletbe, várják gazdája jelentkezését

Salátaleveket kapott, majd búza is jutott az elkóborolt jószágnak.
Korábban a témában:

Csütörtökön délután kettőkor besétált egy kecske egy győri boltba, ahol körülnézett. Az eladók és a vásárlók figyelmének kíséretében megszemlélte a fa- és fémipari szerszámokat, tett egy kört a pultok körül, majd a pénztárhoz ment. Végül Papp Oszkár, az üzlet tulajdonosa, a győri evezőssport elismert alakja vette oltalmába az árván őgyelgő állatot, írja a Kisalföld.

Azt hittük, hogy Valentin-nap vicc az egész.  Jó helyre tért be, mert szeretjük az állatokat és egyből azon munkálkodtunk, hogy enni kapjon és megkeressük a gazdáját

– mesélte a portálnak az üzlet tulajdonosa.

Az állat a szomszédos zöldségestől salátaleveket kapott, majd búza is jutott a hozzáértők által egy éves körülinek saccolt, lány kecskének. Ideiglenesen Papp Oszkár édesapja fogadta be kertjébe a vándort. Az éjszakát furgonban töltötte, ezt már szállásnak érzi, készségesen ugrál ki-be az autóba. A szelíd állatot azóta megsétáltatták a szabadhegyi családi házak között.

Kérik, hogy a gazda, akinek elvesztett a kecskéje, sürgősen jelentkezzen Győrben, Fehérvári úti ÉPFU-irodaház aljában található Holz & Metal Kft.-nél.

Törtènetūnk folytatòdik. Reggeli sèta. Gazdi jelentkezz!

Közzétette: Papp Oszkár – 2019. február 14., csütörtök

Kiemelt kép: Facebook/Papp Oszkár

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.