Mozaik
Salgótarján, 2019. március 24.
Szakállas collie és gazdája a salgótarjáni Tóstrand területén megrendezett CAC Nemzeti Kutyakiállításon 2019. március 24-én. Az év elsõ szabadtéri kutyakiállítására közel 900 kutyát neveztek be.
MTI/Komka Péter

Rekordokat döntött az év első szabadtéri kutyakiállítása

Egészen ritka és különleges fajták is bemutatkoztak Salgótarjánban.
Korábban a témában:

Salgótarján – köszönhetően az Ebtenyésztők Nógrád Megyei Egyesülete odaadó munkájának – az elmúlt években több alkalommal biztosított helyszínt kutyakiállításoknak, tenyésztők találkozóinak. A mára már állandósult helyszín, a Tóstrand gyönyörű környezete külön vonzerőt jelent a gazdáknak és az érdeklődő közönségnek egy-egy ilyen látványos programon.

Salgótarján, 2019. március 24.
Afgán agárját vezeti fel egy fiatal lány a salgótarjáni Tóstrand területén megrendezett CAC Nemzeti Kutyakiállításon 2019. március 24-én. Az év elsõ szabadtéri kutyakiállítására közel 900 kutyát neveztek be.
MTI/Komka Péter
Fotó: MTI/Komka Péter

A március 24-én rendezett, az idei év első szabadtéri nemzeti kutyakiállítása, a Salgótarjáni CAC Kutyashow minden korábbi rekordot megdöntött. Közel 900 kutyát neveztek a versenyre, köztük a szomszédos országok mellett német, francia, svájci és USA-tulajdonossal rendelkező ebet is láthattak az érdeklődők.

Salgótarján, 2019. március 24.
Kutyákat bírálnak a salgótarjáni Tóstrand területén megrendezett CAC Nemzeti Kutyakiállításon 2019. március 24-én. Az év elsõ szabadtéri kutyakiállítására közel 900 kutyát neveztek be.
MTI/Komka Péter
Fotó: MTI/Komka Péter

A salgótarjáni közönség összesen 175 fajta kutyával találkozhatott, köztük olyan ritkaságokkal, mint a kazahsztáni vadászkutya, a perui szőrtelen kutya  vagy a bukovinai pásztorkutya.

Kiemelt kép: MTI/Komka Péter

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.