Életmód

Imádja a világ a sétáltatás után pózoló kutyákat

A közös séta összhangban van a kutyák természetes falkaösztönével.

Ha valaki egy kisállat tulajdonosa, akkor biztosan megérti, hogy gazdinak lenni nem mindig könnyű feladat. A legtöbb kedvenc imádnivaló, hűséges társ, de gondoskodnunk kell róluk, ami időt és energiát igényel és valljuk meg, nem mindig jut elég idő négylábú barátaink sétáltatására.

A New York-i Saratoga kutyasétáltatók fantasztikus lehetőséget kínálnak azoknak, akik szeretik a kutyáikat, de nem mindig rendelkeznek elegendő idővel ahhoz, hogy barangoljanak kedvenceikkel.

A kutyabarát tulajdonos, Tim Pink 11 éve vállalja a kutyák napközbeni sétáltatását, ráadásként falkában. A séták alkalmával szuper fotókat készítenek, ami a gazdiknak is megnyugtató, hiszen láthatják, hogy kedvencükkel mi történik. A kutyák nem csak a mozgás élményével gazdagodnak, hanem a fajtatársukkal való szocializációt is megtanulják.

A program összhangban van a kutyák természetes falkaösztönével, amit sajnos nagyon sok kutya ma már nem tapasztalhat meg. Ezek a séták fizikailag és mentálisan is edzik ezeket az állatokat, így kiegyensúlyozottak és boldogok amikor hazatérnek. Itt mindenki nyertes, mind a gazdi és a kutyája is.

A fotók minden szónál többet mondanak

Fotó: saratogadogwalkers
Fotó: saratogadogwalkers
Fotó: saratogadogwalkers
Fotó: saratogadogwalkers
Fotó: saratogadogwalkers
Fotó: saratogadogwalkers
Fotó: saratogadogwalkers

Kis séta, nagy fegyelem (videó )


Címlapfotó és további fotók: Saratoga dog walkers

Megfejtették a kutyák boldogságának a titkát
Meglepő eredményre jutottak a kutatók.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik