Mozaik

Először választották meg Magyarországon az agrárvilág szépét

A résztvevők mindannyian a mezőgazdaságban dolgoznak vagy kötődnek hozzá.

Az Agrotrend Csoport a közelmúltban több olyan díjat alapított, amelyek a mezőgazdaságot népszerűsítik, és évek óta egyre szélesebb körben válnak ismertté. Ilyen az év agrárembere és az év legszebb birtoka díj, idén pedig egy újabb elismeréssel bővült a repertoár. Az agrárvilág szépe díj célja, hogy  a mezőgazdaságban dolgozó, illetve hozzá szorosan kötődő hölgyek médiában történő megjelenésével népszerűsítsék a cégcsoport eseményeit és a magyar mezőgazdaság eredményeit.

Az Agrárvilág Szépe 2019 választás június 20-án kezdődött, amikor a szépségipar szereplőiből összeállított szakmai zsűri néhány nap alatt határozott a döntőbe jutottak személyéről, augusztus elejétől pedig a közönség is szavazhatott a neki legjobban tetsző hölgyre.

Az előzsűrizéskor a hat döntőbe jutott hölgy, középen a “ceremóniamester-műsorvezető” társaságában

Az Agrárvilág Szépe 2019 verseny eredményhirdetését a Magyarország Legszebb Birtoka díjátadó gálaest keretében tartották augusztus 31-én Siófokon. A közönségdíjat a legtöbb szavazatot kapott Györgyi Emese  kapta. A zsűri döntése alapján 2019-ben Szebenyinszki Georgina lett az Agrárvilág Szépe, két udvarhölgye pedig Törös Ramóna és Varga Réka.

Kiemelt képünkön balra a közönségdíjas  Györgyi Emese, jobbra Szebegyinszki Georgina, az agrárvilág szépe – Fotó: Facebook/Szebegyinszki Georgina

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik