Mozaik

Mesés nászutat nyerhet egy pár az óceán közepén

A természeti és gasztronómiai különlegességek mellett megszámlálhatatlanul sok fakultatív program vár mindenkit az örök tavasz és az örök szerelem szigetén.

A boldogító igen kimondása után a párok legtöbbjének életében fontos esemény a nászút, ahol már férj és a feleség szerepében pihenhetnek önfeledten és kezdhetik meg közös életüket. Manapság egyre többen választanak egzotikus és különleges nászutas helyszíneket, köztük a Dél-Spanyolországtól 1200 kilométerre, az Atlanti-óceánon megbújó Tenerifét, a Kanári-szigetek legnagyobb és legkedveltebb szigetét.

Elmentek nászútra és vállalkozók lettek a Kanári-szigeteken
Olykor háborgó óceánt, sziklás, fekete-homokos tengerpartot, hegyeket, erdőket és nyüzsgő tengerparti életet kínál Tenerife.

A 2018-ban Tenerifén utazásközvetítő vállalkozást alapított fiatal magyar házaspár, Sajtos Gábor és Visnyei Krisztina az általuk nyújtott utazási szolgáltatásokat igénybe vevők között már több ifjú pár felejthetetlen nászútjának szervezésében és lebonyolításában nyújtott segítő kezet. Ez inspirálta őket arra, hogy egyrészt saját vállalkozásuk ismertségét erősítve, másrészt a sziget utánozhatatlan arculatát tovább népszerűsítve nyereményjátékot hirdessenek a nászútjukat Tenerifén eltölteni kívánó párok részére.

Playa de Las Terasitas

A napokban megújult honlapjuk, a holidayintenerife.eu portál, melyen minden szigettel kapcsolatos információ megtalálható. A legfontosabb, hogy a játék 2019. szeptember 15-től 2019. október 31-ig tart, s a részvételhez erre a linkre kattintva található jelentkezési lapot kell kitölteni.

Masca

A nászútjukra készülő párok ezt követően visszaigazolást és minden részletre kiterjedő felvilágosítást kapnak. A nyereménysorsolást 2019. november 9-én tartják, a fődíj egy 500 ezer forint értékű mesés szállás Tenerifén, e mellett még két díjat, egy két főre szóló delfin-és bálnanézős jacht túrát, valamint egy 2 személyre szóló 1 órás jetski túrát is kisorsolnak a szigetre igyekvő és a játékra jelentkezett nászutasok között.

Nem titkolt célunk, hogy nyereményjátékunkkal közelebb kerüljünk mindazokhoz a honfitársainkhoz, akik az év bármelyik részében Tenerifén szeretnék kipihenni a mindennapok fáradalmait. Akik igénybe veszik szolgáltatásainkat, azoknak csodálatos hotelek közül segítünk kiválasztani az igényeiknek legmegfelelőbbet, valamint változatos programlehetőségeket kínálunk számukra földön, vízen és levegőben. Vállalkozásunk kínálatában mindent megtalálnak, amire vágynak, helyismeretünk és itteni partnerkapcsolataink pedig szintén garanciát jelentenek igényeik megvalósítására az itt töltött felejthetetlen napokhoz

– mondta érdeklődésünkre Sajtos Gábor.

Lago Martinez

A Holiday in Tenerife.EU – mint szlogenjük is hirdeti – a tenerifei prémium nyaralások szakértője. A miértre nem kell keresni a választ, azt eddigi munkájuk, kínálatuk és korrektségük érzékelteti, melyet a vállalkozásról alkotott sok-sok dicsérő vélemény is erősít.

Életünk első közös külföldi nyaralása volt párommal egyben a nászutunk is, amely egy felejthetetlen élmény volt számunkra. A programszervező nagyon közvetlen és segítőkész volt velünk, mindig a rendelkezésünkre állt, bármikor kerestük. Az általa megszervezett összes program mind fantasztikusra sikeredett, az áruk is megfizethető volt számunkra. Továbbá nem csak programokat szervezett, hanem gyönyörű helyeket is fedezhettünk fel általa. A programszervezőt valamint Tenerifét bátran merem ajánlani mindenkinek

– írta róluk egy magyar utazó, Baranyai Lóránd.

Garachico

Tenerife egy hamisítatlan spanyol sziget az óceán közepén, mely homokos és vulkanikus partjaival és számtalan programlehetőségével azonnal rabul ejti az idelátogatókat. Tenerife egy olyan sziget, ahol egész évben fürödhetünk az óceánban és napozhatunk annak partján, miközben megízlelhetjük a zamatos koktélok és az ínycsiklandozó spanyol ételek páratlan ízvilágát. Tenerifén túrázhatunk a világ legnagyobb átmérőjű kráterében, ahol élvezhetjük a vulkán csendjét, vagy elcsábulhatunk az Anaga hegységrendszer babérerdejének édes és fűszeres illatával is.

Koktélok a Fresh bárban

A természeti és gasztronómiai különlegességek mellett megszámlálhatatlan fakultatív program várja az üdülőket a delfin- és bálnanézős hajó túrától a buggys barangoláson keresztül a világhírű kaland- és élményparkok megtekintéséig, melyek megszervezésében Sajtos Gábor és Visnyei Krisztina nem csupán ötleteket ad, hanem az azokra történő jelentkezéseket már online jegyvásárlási lehetőséggel is segíti. Ugyanakkor ők arra is figyelnek, hogy pluszt nyújtsanak a Tenerifén pihenőknek.

Arra az esetre, ha a szolgáltatásainkat igénybe vevő vendégek szeretnének a turistáktól túlzsúfolt részekről elszakadni, és megcsodálni az igazi Tenerife rejtett szépségeit és varázsát, akkor olyan hét tikos helyet is ajánlunk, melyek nem szerepelnek ajánlókban vagy útikönyvekben. Ezeket – és hírleveleinket – is elküldjük mindazoknak, akik a weboldalunkon található űrlapot kitöltik

– tájékoztatott Sajtos Gábor.

Ami azonban számukra és az e sorokat olvasó, nászútjukra készülő párok számára a legfontosabb: elkezdődött a Holiday in Tenerife.EU nászutasoknak szóló nyereményjátéka, melyre IDE KATTINTVA várják a jelentkezőket.

Képgalériánkban még több látnivaló nézhető meg a szigetről

Galéria
Anaga

Kiemelt kép: Wedding Photographer Tenerife – További Tenerifén készült nászutas fotók ITT TALÁLHATÓK.

Szponzorált tartalom

A cikk a Holiday in Tenerife.EU támogatásával készült.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik