Mozaik

Élménykönyv hazánkról, az ezerarcú Magyarországról

Rengeteg látnivalót tartogat azok számára, akik kíváncsiak, és készek befogadni az élményeket.

Hazánk csodálatos, ezerszínű és rengeteg látnivalót tartogat azok számára, akik kíváncsiak, és készek befogadni az élményeket.

Mi magunk a Sokszínű Vidéknél minden nap azon dolgozunk, hogy a vidéki életet, minden ízt, illatot, történést, tájat, és a vidéki embert is bemutassuk. Ugyanakkor nagyon örülünk minden olyan kezdeményezésnek, ami ugyanezen munkálkodik.

Az Élmények és látnivalók Magyarországon egy útikalauz, amelyet már többször kiadtak. Csodálatos képeivel, leírásaival méltán volt népszerű, s várhatóan tetszést arat az újragondolt kiadvány is, amely egy újszerű, XXI. századi átirat. Egy igazi élménykönyv.

Fotó. Papdi Balázs

Fotó: Papdi Balázs
Fotó: Papdi Balázs

A könyv tartalmában megtartotta a fontos tudnivalókat, ismereteket, de gazdagodott program-javaslatokkal, gasztronómiai tippekkel, a kor igényeinek megfelelő, élményalapú ajánlatokkal.

Igazi élménydús feltöltődéshez ad tippeket, ötleteket Magyarország tájain, ugyanakkor tele van olyan legendákkal, érdekességgel, információval, amiket hasznos tudni azoknak is, akik éppen nem akarnak utazni, hiszen több mint 1000 izgalmas tipp kapott helyet egyetlen élményútikönyvben!

Fotó: Baloghné dr. Kovács Matild
Fotó: Papdi Balázs
Fotó: Papdi Balázs

Tudjátok, hogy jelenleg mi Magyarország legmagasabb építménye? Hogy hová érdemes kirándulni a Visegrádi-hegységben? Tudtátok, hogy a Duna−Ipoly Nemzeti Parkban közel 200 barlang található?

Mindezekről, és még számos egyéb érdekességről is olvashattok a megújult útikönyvben, amely már előrendelhető!

További információért látogass el az útikönyv Facebook oldalára.

Kiemelt kép: Baloghné dr. Kovács Matild

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik