Ezek az év legjobb kutyabarát helyei 2019-ben

11 kategóriában összesen 39 díjat osztottak ki.
Kapcsolódó cikkek

A Kutyabarát.hu csapata online felületein 2012 óta, a nyomtatott formában is elérhető Kutyabarát Magazinban pedig 2017 óta népszerűsíti a felelős kutyatartást és a kutyabarát filozófiát. Kampányaival, projektjeivel a hazai kutyás társadalom fejlődéséhez igyekszik hozzájárulni – ennek egyik kiemelkedő és meghatározó programja a 2014-től minden évben megrendezésre kerülő Év Kutyabarát helye kampány, írta a kutyabarát.hu.

Imádja a világ a sétáltatás után pózoló kutyákat
A közös séta összhangban van a kutyák természetes falkaösztönével.

A kampány egyik fő célkitűzése, hogy minden év októberében kiemelt figyelmet fordítsanak a kutyabarátságra, a hazai kutyabarát szolgáltatások, valamint a felelős kutyatartás népszerűsítésére. Ebben az összes hazai szereplőt megszólítják, aktivitásra buzdítják, bevonják a kutyatartó, állatszerető embereket is. A társadalmi felelősségvállalás jegyében idén is a Noé Állatotthont és a Kutyabarát.hu „Kakitündér nem létezik” elnevezésű projektjét támogatta a kampány.

A napokban megtartott kampányzárón 11 kategóriában összesen 39 díjat osztottak ki. A közönségdíjak mellett a Kutyabarát.hu zsűri díja, valamint a kampány partnereinek díjait is átadták.

Az Év kutyabarát helyei 2019-ben

Bolt kategória

Üzletközpont kategória

Cukrászda kategória

Romkocsma/borbár/söröző kategória

Vidéki kávézó kategória

Vidéki étterem kategória

Budapesti kávézó kategória

Budapesti étterem kategória

Panzió/vendégház kategória

Szálloda kategória

Munkahely kategória

Kiemelt kép: Pixabay