Mozaik

Új éjszakai vonatjárattal juthatunk el az Adriára

Közép-Európa vezető személyszállító magánvasúttársasága, a RegioJet, bővülő útvonalhálózatának következő mérföldköveként új, naponta közlekedő, Magyarországról is közvetlenül igénybe vehető járatokat indít Prága és a horvát üdülőváros, Rijeka között a nyári turisztikai főszezonban, olvasható a cég közleményében.

A kedvező menetrendnek köszönhetően az éjszaka közlekedő vonatok versenyképes, modern, gyors és valódi minőségi alternatívát nyújtanak mindazon utasok számára, akik autó igénybevétele nélkül szeretnék élvezni a népszerű adriai és csehországi üdülőhelyek nyújtotta nyaralás kellemes élményét.

A járatok naponta, 2020. június 30. és szeptember 26. között közlekednek a csehországi Prága és a horvátországi Rijeka között a Prága (Praha) – Pardubice – Brünn (Brno) – Pozsony (Bratislava) – Csorna – Ljubljana – Fiume (Rijeka) és vissza útvonalon.

Fotó: RegioJet

Magyarországon a vonatokra kizárólag Csorna állomáson lehetséges a fel- és leszállás a REGIOJET vagy a Magyarországi üzemeltető, a Continental Railway Solution Kft weboldalán előre megváltott menetjeggyel. A REGIOJET járatok belföldi forgalomban történő utazásra nem vehetők igénybe.

A REGIOJET járatokra megváltott menetjegyekkel a helyfoglaláson felül minden esetben további fedélzeti szolgáltatások is igénybe vehetők. Ezen szolgáltatások a modern és igényesen kialakított környezettel együtt biztosítják a gondtalan utazás élményét.

Az ingyenes fedélzeti szolgáltatások közé tartozik a nagysebességű internet (WIFI) kapcsolat, a kávé és frissítők (üveges víz, menta tea, narancslé) valamint reggeli (croissant) az érkezés előtt, továbbá a multimédiás fedélzeti szórakoztató rendszer díjtalan használata (filmek, zene és egyéb multimédiás tartalom).

Továbbutazás esetén számtalan Regiojet buszjárat elérhető Rijeka állomáson, amely járatokkal további népszerű horvátországi célpontok eljutására is lehetőség nyílik. A buszmenetrendek oda- és visszautazás esetén is minden alkalommal csatlakoznak a vonatok menetrendjéhez, ezáltal biztosítva a kényelmes és gördülékeny átszállási lehetőségeket az utasok számára. Az autóbuszra érvényes menetjegyeket minden esetben a vonatjeggyel egyidejűleg kell megvásárolni.

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó. Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik