Virágzó vidékünk

Újra étkezhetünk a balatoni expresszeken

A MÁV célja, hogy az utasok érezhető javulást tapasztaljanak a belföldi forgalomban nyújtott szolgáltatások terén.

Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója a Keleti pályaudvar karbantartásának befejezéséről a közmédiának adott interjúban felhívta a figyelmet, hogy június közepétől a nyár végéig, tesztjelleggel újra közlekednek étkezőkocsik, amelyek a belföldi vonatforgalomból egy ideje hiányoztak, írja a MÁV honlapján.

Fotó: MÁV

Naponta 16 Balaton expresszen vásárolhatnak streetfood jellegű ételeket és italokat az utasok, lesz csapolt sör és hamburger is.

A MÁV-START szolgáltatásfejlesztésnek köszönhetőn június 15. és augusztus 25. között, napi 16, azaz oda-vissza nyolc-nyolc balatoni vonaton étkezőkocsik is közlekednek a Déli pályaudvar és Keszthely között.

Fotó: unsplash.com

Az intézkedéssel a vasúttársaság azt kívánja elérni, hogy a változatos és megfizethető, streetfood jellegű étel- és italkínálattal, amilyen a hamburger és a sör is, az utasok érezhető javulást tapasztaljanak a belföldi forgalomban nyújtott szolgáltatások terén, és elégedettségük ennek megfelelően növekedjen. Hisz sokan hiányolják, különösen a hosszabb utazások során, a régen megszokott büfékocsikat a gyorsvonatokról.

Kiemelt kép: Pixabay

Fel kell készülni a túlzott turistaáradat kezelésére az országban
Komoly szerep hárul a vidéki célpontokra és szállodákra.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik