Mozaik

Ordíts egyet, kiengedik a hangod az izlandi vadonban

Legyünk őszinték, 2020 nem úgy alakul, ahogy azt valamennyien elterveztük. De van egy jó hírünk: ha frusztrálnak érzed magad emiatt, akkor most kieresztheted a hangodat.

A CNN cikke szerint Izland várja mindazon túlfeszült emberek jelentkezését, akik szívesen ordítanának egyet, hogy aztán hangjukkal elárasszák a vadont.

Sok mindenen átestél már idén, és kell egy tökéletes hely, ahol levezetheted a feszültségedet. Egy hely, ami hatalmas és érintetlen. Úgy tűnik, Izlandra van szükséged. Vedd fel az ordításod, mi pedig kieresztjük a hangodat Izland gyönyörű vidékén. És ha ez megvolt, akkor próbáld ki élőben is. Jobban fogod érezni magad, megígérjük

– hangzik el a kormány turisztikai ügynökségének Instagramra feltöltött videójában.

Az erre létrehozott weboldalon bárki könnyedén felveheti a hangját, pontosabban dühét, és meghallgatja másokét a világ minden tájáról. Sőt, még arra is adnak tippeket, hogy lehet a legjobban ordítani.

Természetesen felhívják arra a figyelmet, hogy az ordítás csak mindennek a kezdete. Ha valaki mentális problémákkal küzd, akkor szükségerű, hogy profi szakemberhez forduljon.

Izland azt ajánlja, emberek helyett most ölelgessünk fákat
A hatását biztosan érezni fogjuk ezekben a nehéz időkben.
Olvasói sztorik