Mozaik

Elkelt az egyik leggazdagabb magyar mesés kastélya

realtor
realtor
Igaz nem itthon, hanem Beverly Hillsben.

Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3 és fél éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron, de vevőre talált, írta a megveszlak.hu.

Kapcsolódó
Már kétmilliárd forintot kérnek az ország legdrágább szőlőbirtokáért
Eddig 1.6 milliárdért nem akadt rá vevő, az árát ennek ellenére megemelték.

Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de a Forbes listáján idén a 6. helyre csúszott vissza 245,6 milliárddal. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.

Az eredetileg 30 millió dollárért hirdetett, közel 1800 négyzetméteres pazar kastély végül 26,3 millió dollárért (kb. 7,8 milliárd forint) talált gazdára.

A vevők a nyilvántartás szerint David és MaryRuth Ghiyam, aki a MaryRuth Organics vitamingyártó cég vezérigazgatója és alapítója, illetve a vállalat társtulajdonosa.

A 2013-ban épült francia stílusú villa a Beverly Hills-ben magasodik, és megtalálható benne minden, ami a luxus életvitelhez szükséges.

A hirdetésben „klasszikus stílusú európai birtokként” szereplő háromszintű épületben van 7 hálószoba, 12 fürdőszoba, edzőterem, mozi, lift, kettős szigetes konyha, valamint egy borospince.

Elölről a kastélyt úgy tervezték, hogy toronymagas, mereven szimmetrikus homlokzatával lenyűgözze az oda látogatókat. Belül minden modern, nyitott terű lakóterekkel, korszerű berendezésekkel és intelligens funkciókkal bőségesen felszerelve.

Hátul egy hatalmas, téglalap alakú füvesített terület, az ingatlan túlsó hátsó részén pedig egy körpályás úszómedence, valamint egy gyógyfürdő található.

A ház északi oldalán található részben földalatti, 6 autó befogadására alkalmas garázst alakítottak ki.

A kastélyról további fotók IDE KATTINTVA tekinthetők meg.

Kapcsolódó
Kétmilliárd forintért kínálják a 150 éves pécsi pezsgőgyárat
Ez Magyarország második legrégebbi pezsgőgyára.
Olvasói sztorik