Orpheus Állatvédő Egyesület
Mozaik

Tápokkal segítik az ukrajnai háború által sújtott állattartókat

Az állatvédő egyesület számára nem új, hogy megosztja erőforrásait másokkal.

Állateledel csomagokkal segíti az Orpheus Állatvédő Egyesület az ukrajnai háborús helyzetben az állattartást.

Kapcsolódó
Több mázsa élelmet vittek egy állatmenhelynek a nagykanizsai motorosok
Kemény legények, pihepuha lelkekkel. Köszönet minden állatbarát nevében.

Mintegy 600 kiló jó minőségű állateledelt gyűjtött össze a szervezet, a szállítmánnyal segítve a háború sújtotta ukrajnai állattartókat. A gyűjtőpontokra eljuttatott táp a leginkább rászoruló kutyásokat, cicásokat segíti.

A következő kutyatáp, cicatáp adomány csomag mennyiségének bővítéséhez jóérzésű állatbarátok csatlakozását várja a szervezet.

A múlt évben az Orpheus mintegy 6 tonna állateledellel segítette a szociálisan hátrányos helyzetű embereket, fedél nélkülieket, vagy bajban lévő állatvédőket. Segítsünk együtt: a legapróbb támogatással is érdemes felkeresni a legközelebbi gyűjtőpontok valamelyikét

– mondta Seres Zoltán, az egyesület elnöke.

Aki az állatvédő egyesületen keresztül szeretne segíteni az a www.állatvédő.hu oldalon minden információt elér a segítő együttműködést illetően. Az állatvédelmi adomány csepp a tengerben, de sok jó másik kezdeményezéssel közösen válik eredményessé a segítség.

Kapcsolódó
Születésnapi ajándékok helyett menhelyi kutyáknak gyűjtött élelmet a fiatal állatbarát
A hölgy azt kérte munkatársaitól és családtagjaitól, hogy a születésnapjára szánt ajándékok árából inkább egy Nógrád megyei állatmenhelyet támogassanak.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!