Mozaik

Elmarad a 8 millió forint fődíjú horgászverseny Palotáson

FACEBOOK/PALOTÁSI VÍZTÁROZÓ - PALOTÁS ÉS VIDÉKE SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET
FACEBOOK/PALOTÁSI VÍZTÁROZÓ - PALOTÁS ÉS VIDÉKE SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET
Nem volt elég nevező a 30-ak csatája lebonyolításához.

8 millió forintos fődíjjal a magyarországi horgászat történetében páratlan horgászversenyt hirdettek meg még 2021-ben a Nógrád megyében lévő Palotási-víztározó kezelői.

Kapcsolódó
220 centis harcsaóriást fogtak Palotáson
A verseny vasárnap 8 óráig tart, addig még bőven lehetnek szép fogások.

Mint az a Sokszínű vidék megírta, összesen 150 csapat (2 fő+1 segítő) nevezésére volt lehetőség. Öt kvalifikációs versenyt terveztek, kvalifikációnként 30 csapattal, közülük mindegyikből hat került volna a döntőbe, kialakítva a “30-ak csatája” elnevezésű verseny döntős mezőnyét, ahol a fődíjat 8 millió forintban állapították meg. A nevezési díj csapatonként 240 ezer forint volt.

A kvalifikációkat 2022. áprilisa és szeptembere között tervezték, a finálét 2022. szeptember 25. és szeptember 29. között bonyolították volna le.

Mindez a múlt. A napokban a szervezők az esemény Facebook oldalán jelentették be a szomorú hírt:

Sajnálattal közöljük, hogy a 30-ak csatája nem kerül megrendezésre, mivel a végleges nevezett csapatok száma nem érte el a minimális gazdasági minimumot, amivel tudtuk volna finanszírozni a megálmodott nyereményeket és az egyèb költségeket.

Mint írták, természetesen a nevezés árát visszafizetik, minden nevezett csapattal felvették a kapcsolatot, és bíznak abban hogy a verseny iránt érdeklődőkkel lesz még alkalmuk találkozni a jövőben.

Kapcsolódó
Palotáson akadt horogra az idei első pontyóriás
A tó egy héten át jeges volt, január másodika volt az első nap 2022-ben, hogy pecázhatóvá vált a víz.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik