Mozaik

Beteg gyerekeknek kedveskedtek a szegedi cukrászok

Facebook / REÖK Kézműves Cukrászda
Facebook / REÖK Kézműves Cukrászda
Finomságokat vittek a kis hősöknek.

Karácsonyi adományozó körútra indult a Magyar Cukrász Ipartestület, amelyhez az idén a REÖK Kézműves Cukrászda és DELIMO csapata is csatlakozott – írta bejegyzésében a szegedi cukrászda.

A közelmúltban beszámoltunk a szegedi cukrászok sikeréről, akkor a 2022-es év mákos bejglijének titkairól a mestercukrász, Novák Ádám mesélt. Most ismét hallattak magukról, egy jótékonysági akcióhoz csatlakoztak, fővárosi egészségügyi intézményekbe vittek finomságokat.

Az Országos Mentőszolgálatnál Győrfi Pál fogadta a cukrászokat, majd a Heim Pál Gyermekkórház és a Bethesda Gyermekkórház következett. A díjnyertes szegedi cukrászok az intézmény dolgozói és kis betegei részére juttattak el a karácsonyi édességeket.

Facebook / REÖK Kézműves Cukrászda

Az Év Bejglije versenyt követően az ipartestület 300 rúd bejglit adományozott, ehhez a megmozduláshoz csatlakoztak a szegedi cukrászok. A kézművesek a bejglik mellett díjnyertes szaloncukrokkal, többféle aprósüteménnyel, naranccsal és mandarinnal igyekeztek szebbé varázsolni a karácsonyt.

Az Országos Mentőszolgálatnál Győrfi Pál fogadta a csapatot, ezután az út a Bethesda Gyermekkórházba vezetett. A körút utolsó állomása a Heim Pál Gyermekkórház volt, ahol Guti Tünde ápolási igazgató és Mogyorósi Zsuzsanna kommunikációs vezető fogadta az adományokat.

Facebook / REÖK Kézműves Cukrászda

A REÖK Kézműves Cukrászda dolgozói örültek, hogy részt vehettek a jótékonysági megmozdulásban, és mielőbbi gyógyulást kívántak a kis hősöknek.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik