Mozaik

A téli Balaton legnagyobb gasztrofesztiválját rendezik Fonyódon

Facebook/kolbifesztivál
Facebook/kolbifesztivál
A Fonyódi Kolbászfesztivál február 10. és 12. között várja vendégeit.

A 13. Fonyódi Kolbászfesztivált a Zákányi Kálmán Sportcsarnokban rendezik majd meg, ahol két színpadon váltják egymást a fellépők – olvastuk a Sonline hasábjain.

Fellép a legendás Soho Partyból ismert DJ Náksi, de Fonyódon zenél majd Peat Jr.&Fernando Sheelával kiegészülve, a Rio, Silver. Repül majd a pöttyös labda Dévényi Tibi bácsi jóvoltából és lesz pöttyös kendő is, hiszen Nagy Feró is színpadra lép a kolbászfesztiválon. De a fiatal korosztály kedvence Regán Lili is részt vesz a téli Balaton legnagyobb gasztronómiai rendezvényén és Somogyba látogat ismét Lotfi Begi, aki magával hozzá Kollányi Zsuzsit is. A közönségkedvenc Delta zenekar bulija is jó szórakozást és önfeledt táncot ígér,  s ne feledkezzünk meg Rudán Joe koncertjéről. A legnagyobb slágereket pörgeti majd Dj. Dominique, valamint gondoskodnak arról, hogy egy percig se maradjon a közönség zene nélkül DJ Forkman és DJ Tib.

Korlátozott számban várják csapatok, baráti társaságok, egyesületek, jelentkezését a már hagyományossá vált szombati kolbásztöltő versenyre.

A fesztiválon helyet kapnak a legjobb magyar kézművesek portékái és bemutatói a termelői piacon.

A fesztivállal kapcsolatos legfrissebb információkért, a részletes programért és a szabad szálláslehetőségekért kattintson ide!

Kapcsolódó
Visszatér Miskolcra a kocsonyafesztivál
Két év kényszerszünet után rendezik meg újra.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik