Mozaik

Két év után került elő az eltűnt vizsla

Facebook / Orosházi Állatvédők - Szikhát Kutyamenhely
Facebook / Orosházi Állatvédők - Szikhát Kutyamenhely
Az állatmentők megkönnyezték gazdi és kutyus egymásra találását.

Örömteli eseményről számoltak be az orosházi állatmentők.

Telefonon hívták fel Újkígyósról a Szikhát Kutyamenhely állatvédőit. Az újkígyósiak egy vizslát találtak, akinek a nyakán korábbi sérülések nyomai látszottak.

A szerencsétlen sorsú kutyust a megtalálói a kutyamenhelyre szállították, ahol befogadták a jövevényt. Leolvasták a vizslában található chipet, az eb regisztrálva volt, így azonnal hívták a megadott telefonszámot.

Facebook / Orosházi Állatvédők – Szikhát Kutyamenhely

A vonal másik végén óriási volt az öröm, hiszen Boni még 2021-ben elveszett Orosházáról. Két éve Bonit nagyon keresték gazdái, jutalmat is felajánlottak a megtalálónak, de senki sem jelentkezett.

Amikor az ebtulajdonos a menhelyre ért, Boni messziről meghallotta az autó hangját. Az izgatott kutyus azonnal futásnak eredt, hogy beszállhasson végre imádott gazdái mellé.

A kutya nyakán észlelt kötélnyomokból arra következtetnek, hogy bár valaki befogta, nem bánt vele kesztyűs kézzel. Boni valószínűleg madzaggal lehetett megkötve, erről árulkodnak a testén a régi, hegedt sebhelyek.

Facebook / Orosházi Állatvédők – Szikhát Kutyamenhely

Az állatmentők szerint valahogy sikerülhetett kiszabadulni fogvatartóitól, és ekkor kapott segítséget a járókelőktől. A történet heppienddel végződött, hiszen Boni 2 év után végre hazaért, és ma már ismét otthon aludhat szeretteivel.

Kapcsolódó
Nyolc méter mély kútból mentettek ki egy kutyát a tűzoltók
Sértetlenül hozták a felszínre az állatot.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik