Mozaik

100 méter magasra repít három szerencsés embert a közút

facebook/magyar közút
facebook/magyar közút
Szeretnék, ha a fiatalabb generációban is minél több embert meg tudnának szólítani.

Nem mindennapi lehetőséggel állt elő a Magyar Közút csapata. Miközben sokan csak álmodoznak arról, hogy feljussanak a Megyeri-híd híd tetejére, most három ember álma most valósággá válhat.

A 35 emelet magas Megyeri-híd csúcsa 100 méteres magasságban van.

A társaság célja, hogy az egyre népszerű TikTok oldalukon elérjék a bűvös 100 ezres követőszámot. Amint sikerül, a követők között máris indul a sorsolás, a három legszerencsésebb pedig a következő pillanatban már a híd tetején készítheti legújabb TikTok videóját.

Egyébként – ahogy fogalmaznak – mindenki jól jár, aki beköveti az egyik legnépszerűbb hazai céges oldalt, mert szellemes és vicces ötletekből kifogyhatatlan a közutas csapat.

A Magyar Közút mára az egyik legnagyobb és legkedveltebb nagyvállalati TikTok oldallal büszkélkedhet. A kreatív és humoros tartalmaiknak köszönhetően az elmúlt időszakban már közel 73 ezren követték be a közútkezelő csatornáját, videóikat pedig több mint 1,4 millió lájkkal jutalmazták a felhasználók.

A következő célkitűzés a 100 ezer követő elérése, hiszen nem titok, hogy a már közel 200 posztolt videó közül a legtöbb humoros formában, de edukatív céllal készül, így szeretnék, ha a fiatalabb generációban is minél több embert meg tudnának szólítani.

Unalmas tartalommal náluk biztosan nem találkoznak a követők, akik így esélyesek lesznek arra, hogy az idén szeptember 30-án 15 éves Megyeri-hídra legmagasabb, 100 méteres csúcsába is eljussanak

– olvasható a felhívásukban, mely az alábbi Facebook posztban látható videóból részletesen is megismerhető.

Kapcsolódó
35 emelet magas az ország legnagyobb „karácsonyfája”
Három napig gyönyörködhetünk benne.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik