Virágzó vidékünk

35 emelet magas az ország legnagyobb „karácsonyfája”

Magyar Közút Nonprofit Zrt./Facebook
Magyar Közút Nonprofit Zrt./Facebook
Három napig gyönyörködhetünk benne.

Az ország legnagyobb karácsonyfáját csodálhatja meg mindenki, aki a főváros melletti Megyeri híd közelében halad el. A látványban, amit a Magyar Közútnak köszönhetünk, december 21. és december 23. között, 16 órától 24 óráig gyönyörködhetünk.

Ebben az időszakban ugyanis speciális díszkivilágítást kap a száz méter, vagyis 35 emelet magas, monumentális híd. A 2-es főút felől gyalogosan vagy akár kerékpárral is biztonságosan elérhető a látványosság.

Kapcsolódó
Az Avasi kilátó az ország legmagasabb karácsonyfája
Adventtől Vízkeresztig gyönyörködhet mindenki a különlegesen kivilágított miskolci kilátóban.

A nem mindennapi fotós téma kapcsán arra kérjük az autósokat, hogy vezetés közben semmiképpen se fotózzanak és a leállósáv használata is szigorúan tilos (kivéve műszaki hiba esetén), figyelmesen, a követési távolságot betartva haladjanak át a hídon

– hívja fel a figyelmet Facebook posztjában a Magyar Közút.

A díszvilágítás idején az OPSZ – Országos Polgárőr Szövetség járőrei folyamatos szolgálatot teljesítenek majd a hídon, az útpályán és a járdakonzolokon is az ott tartózkodók biztonsága érdekében, míg a szakemberek a forgalom zavartalan lefolyását és a leállósáv szabályos használatát is rendszeresen ellenőrzik majd.

Kapcsolódó
Alternatív és romantikus karácsonyfa ötletek
A megszokottól eltérő anyagból, eltérő formában készülnek, mégis felidézik az ünnep hangulatát.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik