Virágzó vidékünk

Könyvekből áll Gyöngyösön a könyvtár karácsonyfája

Sokak szerint ez a legmenőbb a környéken.

A karácsonyfa annál pompásabb, minél szebb, ötletesebb, egyedibb a díszítése. De igazi különlegesség lehet belőle, ha rendhagyó módon készül, és ha a kreativitásunknak semmiben sem szabunk gátat, amikor megalkotjuk.

Ezt az elvet követték Gyöngyösön, a Vachott Sándor Városi Könyvtárban is. Könyvekből formázták meg a rendkívül ötletesre sikeredett fát, ami sokak szerint a legmenőbb a környéken, még a megyeszékhely, Eger főtéren álló karácsonyfát is lekörözi, írja az Egri Ügyek.

Reggelit is kérhetünk a franciaágyba a bentalvós könyvtárban
A könyvszerető vendégek egyetlen kötetet vihetnek magukkal az ágyba.

Ráadásul ez a fa teljesen környezetbarát, hiszen százszázalékosan újrahasznosítható minden egyes darabja, csak vissza kell állítani a könyveket vízkereszt után a könyvtár polcaira.

A könyvekből megépített karácsonyfa a könyvmolyoknál egyértelműen number 1 lesz, de az is biztos, hogy mindenkit olvasásra csábít. Na és hol máshol lenne stílszerűbb és népszerűbb egy ilyen karácsonyfa-remek, mint egy népszerű könyvtárban, ahová a könyvek miatt jár az ember?

Sokan megkongatták már a vészharangot a hagyományos könyvekkel kapcsolatban, de lám, mégsem járt le az idejük, hisz a kreativitás és az alkotásvágy sosem megy ki a divatból, ahogy a papírra nyomtatott, sajátos hangulatot árasztó, atmoszférát teremtő könyvek olvasása sem.

Karácsonyi díszek, melyekre ma is jó szívvel emlékszünk
Karácsonyfadíszek, melyek mindenkiben szép emlékeket hagytak.

Olvasói sztorik