Virágzó vidékünk

Könyvekből áll Gyöngyösön a könyvtár karácsonyfája

Sokak szerint ez a legmenőbb a környéken.

A karácsonyfa annál pompásabb, minél szebb, ötletesebb, egyedibb a díszítése. De igazi különlegesség lehet belőle, ha rendhagyó módon készül, és ha a kreativitásunknak semmiben sem szabunk gátat, amikor megalkotjuk.

Ezt az elvet követték Gyöngyösön, a Vachott Sándor Városi Könyvtárban is. Könyvekből formázták meg a rendkívül ötletesre sikeredett fát, ami sokak szerint a legmenőbb a környéken, még a megyeszékhely, Eger főtéren álló karácsonyfát is lekörözi, írja az Egri Ügyek.

Reggelit is kérhetünk a franciaágyba a bentalvós könyvtárban
A könyvszerető vendégek egyetlen kötetet vihetnek magukkal az ágyba.

Ráadásul ez a fa teljesen környezetbarát, hiszen százszázalékosan újrahasznosítható minden egyes darabja, csak vissza kell állítani a könyveket vízkereszt után a könyvtár polcaira.

A könyvekből megépített karácsonyfa a könyvmolyoknál egyértelműen number 1 lesz, de az is biztos, hogy mindenkit olvasásra csábít. Na és hol máshol lenne stílszerűbb és népszerűbb egy ilyen karácsonyfa-remek, mint egy népszerű könyvtárban, ahová a könyvek miatt jár az ember?

Sokan megkongatták már a vészharangot a hagyományos könyvekkel kapcsolatban, de lám, mégsem járt le az idejük, hisz a kreativitás és az alkotásvágy sosem megy ki a divatból, ahogy a papírra nyomtatott, sajátos hangulatot árasztó, atmoszférát teremtő könyvek olvasása sem.

Karácsonyi díszek, melyekre ma is jó szívvel emlékszünk
Karácsonyfadíszek, melyek mindenkiben szép emlékeket hagytak.

Egyre több fejlett technológiát viszünk be otthonunkba, hogy jobbá tegyük az életünket. A takarítás sem kivétel – a gépek egyszerűbbé, hatékonyabbá és
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!