Mozaik

Várják a „rozmárokat” a 4. Téli Balaton-átúszásra

A Nemzetközi Hidegvíz Törzs Egyesület az idei Téli Balaton-átúszását 2024. március 2.-án szombaton szervezi a Tihanyrév hajóállomás, nyugati medence felé eső ősfás oldalánál reggel 9 órától.

A szervezők célja – mint írják -, hogy az átúszáson mindenki jól érezze magát, életre szóló, pozitív élménnyel távozzon, és a legnagyobb biztonságérzettel tudja megúszni a távját. Ennek érdekében az időjárástól függő lehetséges időpont és program módosítást az utolsó pillanatig a fenntartják.

A 4. Téli Balaton-átúszáson a teljes- (1250 m), fél- (625 m) és harmad távon (417 m) való részvétel az úszóknak kvalifikációhoz kötött, de idén bővítik a leúszható távokat, melyek felkészülést ugyan igényelnek, de kvalifikációt nem.

Ezekre a „mini” távokra a helyszínen is lehet nevezni.

Az eseményre minden hidegszerető, egészséges életmód iránt érdeklődőt, nézelődőket, mártózókat, kicsiket, nagyokat, fiatalokat, időseket, azaz mindenkit nagy-nagy szeretettel várnak a szervezők. Az esemény a látogatóknak és mártózóknak ingyenes!

További részletek a programokról az esemény Facebook oldalán olvashatók.

(Hírbalaton)

Kapcsolódó
Íme a hölgy, aki január minden napján megmártózott a Balatonban
Hol Balatonfüreden, hol Csopakon, Balatonakarattyán, Balatongyörökön, hol pedig Örvényesen csobbant a jéghideg vízbe, összesen harmincegyszer.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik