Mozaik

20 óriáspontyot fogott két horgász a Tisza-tavon

facebook/Tisza-tavi Sporthorgász
facebook/Tisza-tavi Sporthorgász

Döme Gábor és csapattársa Szoják Benedek a napokban a Tisza-tavon, az Abádszalóki-medencében horgászott nagypontyokra és rendkívül eredményesek voltak – olvastuk a Tisza-tavi Sporthorgász Facebook-oldalán.

A változékony időjárási körülmények közepette olyan élményekben és fogásokban volt részünk, amelyet sokáig fogunk emlegetni! SOHA, egyetlen vadvízi túránk során sem voltunk még ilyen eredményesek! Összesen 20 db 10 kg feletti pontyot fogtunk. Ebből 12 db súlya 15 kg felett volt, 5 db súlya pedig meghaladta a 20 kg-ot! Elképesztő és egyben lenyűgöző az, ami itt minden alkalommal fogad minket, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy mi vár ránk

– mesélte Gábor.

Tisza-tavi Sporthorgász

Döme Gábor évek óta kitűnő filmeket forgat a Tisza-tavon, melyhez a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. eddig is minden segítséget megadott, mivel tudják, mennyire fontos a jó helyismeret vagy a legmegfelelőbb stratégia kiválasztása, különösen forgatási körülmények között.

Imádjuk az ilyen nehéz vadvízi horgászatokat, és nagyon értékesnek tartunk minden itt megfogott, majd visszaengedett halat! A horgászat során, természetesen most is forgott a kamera, a film novemberben lesz majd látható. Köszönetünket szeretnénk kifejezni a halgazdálkodó Tisza-tavi Sporthorgász Kft. Vezetőségének és minden Munkatársának, hogy ilyen halakra horgászhatunk!

– írták a bejegyzésben, majd hozzátették, hogy mindenkit arra bátorítanak, hogy mielőbb próbálja ki, élje át ezt az élményt!

Kapcsolódó
Minden idők legnagyobb pontyait fogták ki a Tisza-tóból
A Tisza-tavon két nap alatt döntötte meg egy horgász a tükörponty rekordot és az abszolút csúcsot is.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik