Otthon készült

Kis esti nass: fokhagymás, majonézes céklasaláta

Sokszínű Vidék
Sokszínű Vidék

2016. 12. 06. 16:57

Gyorsan elkészíthető, akár a ma esti tévézéshez is.
Korábban a témában:

Kalóriaszegény, méregtelenít, szépít, erősíti az immunrendszert. A ketkes.com segítségével mutatjuk a receptjét.

Hozzávalók

  • 2 közepes méretű cékla
  • 2 evőkanál majonéz
  • 2 evőkanák natúr joghurt
  • 6 gerezd fokhagyma
  • só, bors

Elkészítése

A céklát jól megmossuk és héjában megfőzzük, majd ha megpuhult, meghámozzuk és kockákra vágjuk. A majonézt, a joghurtot, a zúzott fokhagymát összekeverjük és a céklához adjuk, fűszerezzük. Rövid ideig pihentessük, majd kezdődhet a nassolás. Egészségünkre!

Kapcsolódó cikk: A téli gyógynövények verhetetlen párosa a cékla és a torma

vissza a címlapra

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.