A bundás kenyér sonkás, sajtos variációja nagyon finom, remekül mutat és más, mint a hagyományos változat. A sonkás sajtos bundás kenyér könnyen a család kedvence lesz, mert ezzel a csodás finomsággal egyszerűen nem lehet betelni. A Bidista receptje alább olvasható.
Hozzávalók
Toast kenyér, sonka, sajt, tojás, étolaj
Elkészítése
Körbe levágjuk a toast kenyér héját és kicsit kinyújtjuk. Ezzel sokkal nagyobb nem lesz, inkább tömörödik egy kicsit. Egy akkora szelet sonkára, mint a kenyérszelet teszünk egy hasonló méretű sajtszeletet. Először a sonkát és sajtot tekerjük egymásba, majd ezt tekerjük a kenyérbe. Tojásba forgatjuk és olajban megsütjük. A sajt nem folyik ki, mert a kenyér nem engedi, és mivel alig egy pecig sül, ideje sincs rá. Friss zöldségekkel tálalhatjuk!