Otthon készült

Így méregtelenítsünk ősszel gyógyteákkal

A csalánlevél és diófalevél a két legelterjedtebb gyógynövény, ha tisztításról van szó.

Télen sokkal kevesebbet mozgunk, ellenben többet eszünk, nehezebb ételeket fogyasztunk és hajlamosabbak vagyunk kevésbé figyelni a vitaminbevitelünkre. A barátságtalan, hideg, zord időjárásra készítsük fel a szervezetünket, salaktalanítsunk és igyunk gyógyteát! Nem csak az immunrendszerünk fogja meghálálni, de pár felesleges kilótól is megszabadulhatunk, olvasható a Györgytea portálon.

Kórházba került Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember
Állapota kielégítő, megkapja a megfelelő kezelést, nagyon jó orvosa van.

Végezzünk őszi nagytakarítást szervezetünkben!

A csalánlevél és diófalevél a két legelterjedtebb gyógynövény, ha tisztításról van szó. Ajánlott fogyasztásuk: 4-6 hétig váltogatva, 1-1 csészével reggelente.

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember egy kivételes méregtelenítő, salaktalanító hatású keverékteát is összeállított azoknak, akik tisztítókúrába szeretnének fogni. E a csalánleveles teakeverék, a tisztító tea. A keverék igen sokrétű, mivel több gyógynövény jótékony hatása adódik össze benne.

A csalánleveles teakeverék diófalevelet, fekete ribizlit, csalánlevelet, bodzavirágot, galagonya virágos ágvéget, tejoltó galaj hajtást, és kis ezerjófű hajtást tartalmaz, melyek támogatják legfontosabb méregtelenítő szerveink működését.

Ez a tea az egész szervezetünket méregteleníti, javítja a vese működését, tisztítja az ereket, a vért, a nyirokrendszert, kiváló epe- és májtisztító hatással rendelkezik, ezáltal javítja az emésztésünket is.

Az ősz egy kicsit a befelé fordulásról is szól. Számvetést készítünk az évünkről, megvalósult és meg nem valósult céljainkról. Élvezzük ki a szép őszi időt, sétáljunk nagyokat, és az elménkben is tegyünk rendet.

Kiemelt kép: Pixabay

Tyúkhúros teát ajánl az erek védelmére a bükki lankák mindentudója
Étkezés előtt napi 1 csészével javasolt a fogyasztása.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik