Szezámmagos falatkák egy forró gulyás mellé

A 190 fokos alsó sütés az ideális, 25 perc alatt szép aranysárgára sütjük.
Kapcsolódó cikkek

Ennek a tésztának az a különlegessége, hogy másnap sem szárad ki, puha marad. Nyilván melegen, frissen a legjobb, de hidegen is igen finom, gulyásleveshez kiváltképp.

Egyszerű és gyorsan elkészíthető recept.

Szezámmagos falatkák

Hozzávalók

A tésztához:

A töltelékhez:

A tetejére:

Elkészítése

Ha alacsony hőfokon sütjük, akkor nagyon eldeformálódik a tészta. A 190 fokos alsó sütés az ideális, 25 perc alatt szép aranysárgára sütjük.

Ebből a mennyiségből 3 nagy tepsire való adag jön ki, körülbelül 60 darab.

Kapcsolódó
20 perc alatt aranybarnára sül az utánozhatatlan házi kifli
Ezt a finom kiflit akár magában is fogyaszthatjuk.